2777
2789

من دیروز فهمیدم که باردارم .از دیروز،همش دلپیچه و گلاب به روتون اسهال دارم اینم یهویی میگیره خیلی ام گرسنم میشه گاهی اوقات حالت تهوعم دارم بنظرتون طبیعیه یا نه 😔

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسهال طبیعی نیست. به نظرم برید دکتر

واقعا اخه دکترم نیست نمیدونم چرا اینجوری شدم 

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱

اره عزیزم دقیقا منم قبل عید فهمیدم.دقیقا منم مث تو دل درد و اسهال 😝ببخشید البته ها😁

و همچنانم بیرون رویم خیلیه😝 ولی خوب ب مرور خیلی کمتر میشه.

و شکمم باد کرده از همون روز اول

خیالت راحت مشکلی نیس خاهر😍

اره عزیزم دقیقا منم قبل عید فهمیدم.دقیقا منم مث تو دل درد و اسهال 😝ببخشید البته ها😁 و همچنانم بیر ...

فداتشم مرسی عزیزم 😍😍

منم دقیقا همینطور بودم طبیعیه

خب خداروشکر عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر انشاالله که نینیهامون سالم باشن 

منم خیلیییی گرسنم میشه حریف شکمم نمیشم😂

عزیزم ایشاالله جوجت صحیح و سالم بیاد بغلت 😛

استارتر شما یادته دقیقا چه روزی از دوره دچار اسهال و دلپیچه شدی؟ همون روزی که میگی فهمیدی بارداری قب ...

بعدش بود