2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

49 بازدید | 8 پست

من توی عقد هستم.خانواده من همسرمو دعوت کردن برای عید دیدنی که همه فامیل میان همسرم ناراحت شده میگه من نمیخوام با ادمایی که نمیشناسم رو به رو شم و توام نمیخواد بری از طرفی چون من خانوادم نا راحت میشن رفتم .حالام قهره و گفته دیگه نمیخوام ببینمت لطفا کمکم کنین

از حالا اینارو میگه?خب آشنا میشه دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام 

عزیزم نمیدونم چند سالتونه اما باید با همسرتون خیلی منطقی بشینید صحبت کنید که شما یک خانواده جدیدی تشکیل دادید و دیگران هم از شما انتظار رفتار پخته دارن . مگه میشه دختر بتونه از خانوادس بگذره اتفافا خانواده شما برای همسرتون ارزش قایل شدن که دعوت کرد ودوست داشتن با افتخار همه دامادشون رو ببینن .اگررو دررو نمیتونید بگید توی مسیج خیلی صبورانه توضیح بدین . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  عزیزم نمیدونم چند سالتونه اما باید با همسرتون خیلی منطقی بشینید صحبت کنید که شما یک خانو ...

هیچ فایده ای نداره. همه رو توضیح دادم منو گذاشته بین انتخاب بین خانوادم و خودش

تازه الان گفته نمیخواد اصلا منو ببینه

من۲۶ سالمه همسرم ۲۹

هیچ فایده ای نداره. همه رو توضیح دادم منو گذاشته بین انتخاب بین خانوادم و خودش تازه الان گفته نمیخو ...

از این سن بعیده این رفتار .... شاید چیزی از خانوادتون به دل گرفته و یا احساس کرده شما چون رفتید مهمونی تنهایی بهش بی احترامی کردین برای همین ناراحت شده

مطمئن باش می خواد گربه دم حجله رو بکشه

شما هم بی خیال باش

بزار خودش بیاد جلو 

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
از این سن بعیده این رفتار .... شاید چیزی از خانوادتون به دل گرفته و یا احساس کرده شما چون رفتید مهمو ...

اخه مهمونی تو خونه پدر من بود اصرار داشت بمونم خونه پدر شوهرم ونرم مهمونی

خب پدر مادر منم ناراحت میشدن