2777
2789
عنوان

اسلیو معده

1060 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

کسی عمل اسلیو انجام داده ؟؟ میشه تجربیاتتون رو اشتراک بزارید . من نزدیک یک ماهه عمل کردم خییییییلی اشتها دارم و همش در حال خووووردن هستم ، ایا شما هم اینطوری شدید؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داییم انجام داد خیلی هم لاغر شد.الانم بعد یکسال بیشتراز یه پیاله کوچیک نمیتونه غذا بخوره.ماه اول که فقط سوپ و فرنی میخورد اونم خیلی کم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
من داییم انجام داد خیلی هم لاغر شد.الانم بعد یکسال بیشتراز یه پیاله کوچیک نمیتونه غذا بخوره.ماه اول ...

نه والا من یه ماه نشده راحت میخورم ناگت مرغ ، برنج ، شیرینی پفک اما خیلی کم ، اما تند تند هی گشنم میشه چون کم میخوردم ، فقط دو هفته اول مایع جاتو سوپ خوردم ، نمیدونم چرا انقدر اشتها دارم سه هفته اول اینجوری نبووود . دکترم فقط میگه کم بخور . 😵😵

نه والا من یه ماه نشده راحت میخورم ناگت مرغ ، برنج ، شیرینی پفک اما خیلی کم ، اما تند تند هی گشنم می ...

والا دایی من اصلا اشتها نداشت ولی در همین حد میدونم چون معده جنسش طوریه که جا باز میکنه اگه بخوری دوباره به همون حالت قبل برمیگردی.گرسنه ت شد چیزایی با حجم کم و انرژی زیاد بخور مثلا مغزی جات.اونم نه خیلی

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

سلام من خودم یک سال و نیم پیش با دکتر مهدی هاشم آقایی بای پس انجام دادم الان همه جوره عالی شدم هم سلامتی هم اعتماد به نفس هم ظاهری
خداروشکر هیچ گونه مشکل یا عارضه ای هم نداشتم
دکتر مهدی هاشم آقایی سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی رو دارن
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین
تیم کاملا حرفه ای  و مجربی دارن
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

سلام  عزیزم خوبی؟؟ دکترت کی بوده ؟؟ منم میخوام عمل کنم نمیترسونمت ولی شنیدم برگشت پذیره

وقتی میدونی برگشت پذیره چرا میخوای عمل کنی 

هر چی هم که باشه این یه عمله و بیهوشی داره و خطر و عوارض خودشو داره .....

سلام دوستان مت دو ماه عمل کردم وقتی معدم خالیه یا اب میخورم به شدت نفخ و باد گلو دارم طوری که گاز معده باعث حابت تهوع میشه دکترم قرص خاصی نداد بهم شما هم این تجربه رو دارین؟ طبیعیه

نه والا من یه ماه نشده راحت میخورم ناگت مرغ ، برنج ، شیرینی پفک اما خیلی کم ، اما تند تند هی گشنم می ...

سلام عزیزم...الان که مدتهاست از عملت میگذره چقدر کم کردی؟ راضی بودی؟

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟