2777
2789

من فقط چای سبز مصرف کردم ودر مدت 8 ماه 7 کیلو کم کردم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط کم خوردم... ۱۳ کیلو در طی تقریبا ۴ ماه... عجله ای برای لاغری نداشتم یواش یواش وزن کم کردم... اما‌من اصلا ورزش نکردم.... الان بدنم شل شده انگار‌پیرزنا‌خودم بدم میاد از خودم.... شما‌حتمااا ورزش کن 

روزانه چ مقدار مصرف کردی عزیزم؟

هر وقت دلم میخواست چای بخورم چای سبز مصرف میکردم گاهی روزانه دو لیوان گاهی هم 3 لیوان . ولی خیلی تاثیر داشت البته الان زیره هم گاهی مصرف میکنم . خودم خیلی کم میخورم اما همسرم در دو ماه که استفاده کرده خیلی خیلی لاغر تر شده قشنگ معلومه . اما شما اگه هر روز چای سبز بخورین هفته ای فقط دوبار زیره بخورین دم کرده . چون زیره برای خانوما پیری زود رس میاره .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
مصرف زیاد چای سبز اصلا خوب نیست اگه فشار خون یا قندتون پایین باشه و مصرف زیادش بشدت معده رو ضعیف میک ...

نه عزیزم من رفتم آزمایش خون دادم همه چیم میزونه .

سلام دوستان میتونیدباتهیه بندتی آر ایکس درمنزل بدون استرس کرونا تمرین کنید و چربی سوزی انجام بدید و به اندامی زیبا برسید🥰دوستانی که ازمن بندتهیه میکنن دو هفته برنامه تمرینی رایگان براشون داخل واتس اپ فرستاده میشه😘پیج اینستا بندهsamira_trx1373