2777
2789
عنوان

کمکم کنید

127 بازدید | 18 پست

سلام من ۴سال ازدواج کردم بچه نداریم و شوهرم راضی نمیش میگ تا خونه نخریم نمیخوام البته مغزش برادر شوهرم شست و شو داده و بچه بیاری دیگ نمیتونی خونه بگیری الان همه اطرافیان میپرسن چرا بچه ندارید  خودمم تنهام تو یه شهر دیگم الان حوصلم میکش واس بچه چطوری راضیش کنم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگه بزار به یه ثباتی برسید بعد فقط دغدغه بچه داری داشته باشید، نه اینکه سر سالمونه حالا با بچه کوچیک چکار کنیم ،اگه تا دو سه سال دیگه خونه نخریدید اونوقت دیگه بچه بیارید 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من خودم بچه دوسدارم اما نمیتونم شوهرم راضی کنم اونم فقط بخاطر حرف برادر شوهرم راضی نمیش

ببین ب نظرم بگو سوزش ادرار دارم باید برم دکتر زنان. 

وقتی رفتی بگو برات سنو رحم بنویسه ببین وضعیت تخمدانو فولیکولات چجوریه... چون خیلی میگذره از نزدیکیت و جلوشو گرفتی و نذاشتی بچه بشه

اگه رحمت مشکل نداشت یه مقدار دیگه صبر کن. 

اگه هم دکترت صلاح دونست کلا باید بچه دار شید.بعد ب شوهری میگی دیگه ک دکتر گفته اگه نیارید خطریه ددر از جون

فعلا بیخیال بچه بشو...عجله ایی نیست

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ببین ب نظرم بگو سوزش ادرار دارم باید برم دکتر زنان.  وقتی رفتی بگو برات سنو رحم بنویسه ببین وض ...

هزینه اش چقد سنو رحم؟

بچه بیلر،ما خونمون ۴۵متر بود،دوقلو زاییدم،صدمتری خریدیم در کمال ناباوری

بهش میگم بچه پاقدمش خوب میش همه چی درست میش میگ نه چرا میخوای نفر سوم وارد سختی ها کنی خودش عاششششق بچه است انقدم خوب بازی میکنه با بچه ها ادم کیف میکن اما از بچه دار شدن میترس میگ ریسک بزرگیه

سنو گرافی معمولیه... هرجا یه قیمته... مثلا یه حا با بینه 25.تا 30 یه جا ک خصوصیه ک بیشتر...  ...

ن من زنجانم

بهش میگم بچه پاقدمش خوب میش همه چی درست میش میگ نه چرا میخوای نفر سوم وارد سختی ها کنی خودش عاششششق ...

الان ریسکه،پنج سال دیگه که سنتون رفت بالا،اون موقعه که نفس ندارید با بچه سروکله بزنید،هر چیزی یه سنی داره،نوه که نیست،بچه اس،باید رومون بشه بریم در مدرسه دنبال شون،چیه الان همه پدر مادرا کچل و پیر،بچه ی افسرده،یه دونه،خیلی مسخره شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز