2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم ممنوع هست و اکثرا خود کاربر هم حذف میشه گاهی تو تاپیک دیگه هستم میبینم یک تاپیک جنسی ده ...

افرین چون بخدا چندشن مشخصه اقا هستن از اسم خانوما سوءاستفاده میکنن از حالا یه تاپیک بزنید هر کسی تو این تاپیکا شرکت کرد حذف بشه شاید بعضیا نا خواسته شرکت میکنن یا اصلا همچین تامیکی باز نشه برای مخاطبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اولشو خوندی دوزاریت میوفته،،سریع بیا بیرون،

عزیزم هر نوع تاپیک جنسی ممنوع هست چون کاربرایی هستن که تو اینطور تاپیک ها میان بحث رو میبرن جاهایی که خودشون دوست دارن و از بقیه هم حرف میکشن حالا این هیچ اینجا پر میشه از مردای مریض همین الان هم تو توییتر و کانال ها از پستهای کاربرای اینجا اسکرین میذارن اقایون و میخندن و میگن به خاطر این مسائل عضو این سایت هستن سرچ کنین تو توییتر نی نی سایت ببینین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بالای ۱۰ تا کاربر ازتون درخواست کردن برگردونینش براش تاپیک زدن حتی خود کسیکه زیرابشو زد گفت اشتباه ...

عزیزم با خودشون حرف زدم ایشون کاربری ساختن امدن باهام حرف زدن قرار  شد امروز باز کنم کاربریش رو

اخه دوست من بخاطر تعریف یه جوک مسدود شد منم حرصم گرفته من شخصا با تعریف جوک مشکلی ندارم بلخره طبی ...

عزیزم فقط یک جوک نبود پستاشون کلا مورد داشت بعدم جوک مورد دار ممنوع هست حتی اقایون هم گزارش میزنن که این مسائل پای مردای مریض به سایت باز میشه چه جوک باشه چه شوخی چه مشکل مورد داشته باشه من کاربری رو میبندم فقط هم به خاطر امنیت سایت و خودتون