2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
یکی جنسی😒 هر بچه ای،،،یا هر هرزه ای بیاد هر چی بخواد بگه و هر عکس جنسی که بخواد بذاره،،،و کلا &nbs ...

ببین الان گفتی هرزه،،،ما اجازه نداریم توی دنیای مجازی که همو هم ندیدیم بهم توهین کنیم،،هرزه کلمه جالبی نبود!!!!

نظر شما هم برام قابل احترام،،یه سری مسائل واقعا بیان کردنش جالب نیست،اما من باشم نمیخونم،اهمییت نمیدم،،اون می‌دونه و خداش و نی نی یارها

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین الان گفتی هرزه،،،ما اجازه نداریم توی دنیای مجازی که همو هم ندیدیم بهم توهین کنیم،،هرزه کلمه جال ...

خب نی نی یارها گفتن گزارش بزنید،،،بنظرم هم باید این اتفاق بیوفته،،،،چون خواه ناخواه تو روحیه آدم تأثیر میذاره

اینم گفتم هرزه،،،،چون واقعا برازندشونه،،،کسی که عکس و حرفای بی ربط جنسی میذاره کلمه بهتری نمیشه براش استفاده کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره منم اون تاپیکو دیدم زنه خجالت نمیکشه با دوست پسرش رابطه داشت ولی تعطیل شد

خانمی بخدا اینجور چیزای راحتی رو که میگن من میگم اینا اقا هستن دیروز تاپیکی بود زنه به شوهره خیانت کر ه بود بعد میگفت ۲۶سانته انگار تو اون حال متر دستش بوده باعث میشن بی بند و باری پیش بیاد

خانمی بخدا اینجور چیزای راحتی رو که میگن من میگم اینا اقا هستن دیروز تاپیکی بود زنه به شوهره خیانت ک ...

اون ادم قطعا یه پسر ۱۶ ساله مجلوق بود

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
خانمی چون متنش اصلا مال مسائل جنسی نیست که ادم ناخوداگاه واردش میشه

سلام عزیزم ممنوع هست و اکثرا خود کاربر هم حذف میشه

گاهی تو تاپیک دیگه هستم میبینم یک تاپیک جنسی ده صفحه رفته جلو

فکر کنم باید کاربرایی که جواب میدن به اینطور تاپیک ها هم ببندم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

واقعا این طرز فکر اشنباهه چیزی که شما باهاش بالا میاری شاید مشکل یه عده رو حل کنه

ممنوعه هیچ مشکلی حل نمیشه با این تاپیک ها فقط پای مردای مریض به سایت باز میشه اونطور سوالات باید داخل کلینیک پرسیده بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب پس چی میگید اخه اینجا مجرد هست متاهلم هست گناه دارن مجردا بخوان این تاپیکارو بخونن ما متاهلا چندش ...

اخه دوست من بخاطر تعریف یه جوک مسدود شد

منم حرصم گرفته

من شخصا با تعریف جوک مشکلی ندارم

بلخره طبیعت جوک اینه که یکم مورددار باشه

ممنوعه هیچ مشکلی حل نمیشه با این تاپیک ها فقط پای مردای مریض به سایت باز میشه اونطور سوالات باید داخ ...

حرف شما کاملا درسته

ولی من هنوزم بخاطر مسدود کردن دوستم از شما کینه دارم

چون حقش نبود