2789
عنوان

بارداری

179 بازدید | 21 پست

سلام من رژیم پسر داشتتم چند ماه لبنیات واینا نخوردم شب اقدام شب تخمک گذاریم بود دوشب اقدام کردیم هم جوش شیرین خوردم هم شوهرم با جوش شیرین شستشو داد اول خودم ارض...شدم بعد شوهرم قهوه دادم بهش قبل نزدیکی وخرما وموزوتوت فرنگی و اینا خوردیم حالا ۴روز از اقدامم گذشته چند درصد احتمال پسر دار شدنم هست و از کی معلوم‌میشه باردارم یا نه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
اده
0
0%
اره
0
0%
اره
0
0%
اره
1
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رژیم داشتم اما بی تاثیر بود  در ضمن برای پسر خودتونو باید با جوش شیرین بشورید نه شوهرتونو

واااقعا اخه گفتن زن بشوره اسپرم میمیره البته من زیر نظر دکتر بودم و دارو هم مصرف کردم عجله دارم میخام بدونم باردارم یا نه چند روز بعد اقدام مشخص میشه

از کجا  باید  بدونیم که پسره  رفته  رسیده  یا  دختر ؟ 

احتیاج  نبود  اینقدر  شفاف  توضیح  بدید 

همه چیز  احتمال  هست 

اصلا  از بالاخونه  استفاده  میکنید  یا دادید  اجاره؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
واااقعا اخه گفتن زن بشوره اسپرم میمیره البته من زیر نظر دکتر بودم و دارو هم مصرف کردم عجله دارم میخا ...

موعد پریود بعدیت کیه؟؟؟ 

منم تحت نظر دکتر مختاریان بودم

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

جوش شیرین میدونی چقددددد خوردنش ضررداره ..شوهرمن نونواست میگف جوش شیرین یه بندانگشتم نبایدخورد وقتی میریزن توخمیر داغون میشه ببین بابدن چیکارمیکنه

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
از کجا  باید  بدونیم که پسره  رفته  رسیده  یا  دختر ؟  احتیاج &n ...

😳😳😳😳

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
جوش شیرین میدونی چقددددد خوردنش ضررداره ..شوهرمن نونواست میگف جوش شیرین یه بندانگشتم نبایدخورد وقتی ...

اره والا میدونم زیر نظر بودم خوردم ولی بعدش احساس کردم معدم داره کنده میشه خخخ