2777
2789
عنوان

گلودرد

2016 بازدید | 14 پست

کی بیداره ؟ دارم از گلو درد خفه میشم.نمیدونم چرا خوب نمیشم !چرا چرک خشک کن ها دیگه اثر نمیکنن؟!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

توروخدا دعا کنید زود خوب شم .از اول عید تا حالا گوشم و گلوم چرک کرده 😂😂😂😂😂

حتی داروهای دکتر هم اثر نکرده😂😂😂

التماس دعا دارم از همتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ ماشاالله ب روحیت

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

جالبه دقیقا منم مثل شما شدم از روز پنجم عید،کشت منو،اینجا شهرستان خونه مادرشوهرم هم هستیم جایی نمی شناسم خودم آموکسی سیلین آورده بودم می خوردم ولی اثر نکرد.تازه دیدن چقدر حالم بده امشب بردنم درمانگاه آموکسی کلاو بهم داد،دو تا آمپول زدن، شربت و قرص دیگه هم داده،از گلودرد و چرک و ورم لوزه دارم خفه میشم،قشنگ حالتونو درک میکنم،انشاا.. دوتامون خوب بشیم.

خانومای عزیز من خوب شدم.هیچی روم اثر نکرد بجز اینکه نشاسته رو تو شیر سرد حل کردم عسل هم تو شیر گرم بعد ترکیبشون کردم و خوردم مثل آب رو آتیش آرومم کرد.الهی که هیچوقت مریض نشید و هیچکس مریض دار نباشه 😘