2789
عنوان

زندگی مشترک

133 بازدید | 11 پست

سلام

من ۲۰سالمه و ۳ماه هست که ازدواج کردم و طی این سه ماه به این نتیجه رسیدم که همسرم رو دوست ندارم چون توی شرایط خوبی نبودم تن به ازدواج دادم میدونم اشتباه محض بوده ولی همسر من هم اون چیزی که انتظار داشتم و نشون می داد نیست سعی کردم که با اخلاق و رفتارش کنار بیام و دوسش داشته باشم ولی بازم نمیتونم و این اواخر متوجه این احساس من شده ولی فکر نمیکنه که دوستش نداشته باشم و مشکل یه جای دیگه هست و شدیدا عذاب وجدان دارم بخاطر این مشکلم

لطفا بدون تحقیر و توهین کمکم کنید

با تشکر 

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم این مشکل چیزی نیست که اینجا بتونید حلش کنید حالا که ازدواج کردید نباید به اون باید و نبایدهایی که در مورد همسر آینده تو ذهنتون داشتین فکر کنید شاید بخشی ازون معیارا اصلا اشتباه باشه و شما براساس یه دید اشتباه دارید طرفمونو نقد میکنید و خودتونم اذیت میشید اینجوری ،،، الان توصیه من برای شما اینه که برای حفظ زندگی تون نهایت تلاشو بکنید و برای تلاش کردنم نیاز به مشورت با یه مشاور دلسوزو متخصص رو دارید مطمئنا یه چیزیای تو طرفتون بوده که انتخابش کردین الان باید ببینید شرایط موجودو چه جوری میتونید بپذیرید و علاقه رو تو خودتون ایجاد کنید،، مشاور خیلی خیلی بهتون کمک میکنه

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
میشه بگین رفتاراش چطوره ؟؟ برای فرارازخونه تن به ازدواج دادین؟

دوستاش رو به من ترجیح میده و فقط به خودش اهمیت میده 

میگه دوستت دارم زیاد هم میگه ولی تو رفتار نشون نمیده و احترامی که باید توی جمع به هم داشته باشیم رو نداریم و شوخی های بیجا

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️
دوستاش رو به من ترجیح میده و فقط به خودش اهمیت میده  میگه دوستت دارم زیاد هم میگه ولی تو رفتار ...

میشه بپرسم چندسالشه؟ وضع مالیش چطوره؟  دست بزن هم داره ؟ میشه بگی شوخی های بیجایعنی چی مثلا؟ شمادرموردرفتارش بهش گفتی که ازش ناراحت میشی؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........