2777
2789
عنوان

دروغ چرا اخه...

282 بازدید | 15 پست

امشب رفتیم خونه جاریم اینا عید دیدنی...

ما یه خونه گرفتیم ۹۰ متری مادرشوهرم تینا بهم گفتن بهش نگو ۹۰ متری گرفتین بگو ۵۰ یا ۶۰ متری گرفتیم بعد میریم اجاره ۹۰ متری میشینیم.

ینی مادرشوهرم گفت که من اینجوری گفتم بهش توم اینجوری بگو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد امشب هی جاریم میگفت خونه کجا گرفتین چجوریه چند متر گرفتین قیمت و این چیزا میپرسید منم هی مجبور بودم دروغ بگم پشت دروغ

انقد سختم بود بخدا

درشت درشت عرق مینشست رو پیشونیم

تو راسشو بگو

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بعد امشب هی جاریم میگفت خونه کجا گرفتین چجوریه چند متر گرفتین قیمت و این چیزا میپرسید منم هی مجبور ب ...

من جاي شما بودم اين كارو نميكردم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

النجاه فی الصدق....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مثلا میخواسته جاریت ناراحت نشه که خونه بزرگتری گرفتین؟ 

به شوهرت بگو خودش یه داداشش بگه 

بعدم به مادرشوهرت بگو من اطلاع ندارم چی گفتن به هم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

جاریم همینجوریشم با من لجه 

دو روز دیگه معلوم شه حقیقت بیشتر بدش میاد از من کدورت بیشتر میشه بینمون

ولی بخدا من این دفعه بی تقصیر بودم

تو راه برگشتم کلی با شوهرم حرفم شد

من میگم دروع بده بالاخره رو میشه

اون میگه لازمه

مثلا میخواسته جاریت ناراحت نشه که خونه بزرگتری گرفتین؟  به شوهرت بگو خودش یه داداشش بگه  ...

نمیدونم والا

خونه جاریم هم بالاتز از ماست هم بزرگتر

نمیدونم چرا تصمیم گرفتن بهش نگن خانوادگی

این برنامه دروغ دسته جمعیم از سمت پدرشوهر مادرشوهرم هست

نمیدونم والا خونه جاریم هم بالاتز از ماست هم بزرگتر نمیدونم چرا تصمیم گرفتن بهش نگن خانوادگی این ...

شاید مثلا میخوان چشم نزنن 

چون منم مادرشوهرم میگه خونه یی که مال ماست رو به همه گقته اجاره کردن خیلیم رهن دادن میگم وا چرا اینجوری گفتین😑

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲