anissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1465 عنوان حق با منه يا اون!!!!!!؟؟؟؟؟ 87 بازدید | 3 پست بچه ها من باردارم و استراحتم الان ي ماهه ك خونه مادرمم هيچ جام عيد ديدني نرفتم احساس ميكنم افسردگي گرفتم با كوچكترين مسئله ايي گريم ميگيره حالا چند شب پيش با شوهرم رفتيم بگرديم و شب رفتيم كنسرت ك يكم حال و هوام عوض شه ك مادرشوهرم وسط كنسرت زنگ زد ب شوهرم و گف شوهر عمت مرده بايد بريم شهرستان الان دوروزه ك رفتن انتظار داشتم تنهام نذاره اينم بگم همسرم پسر بزرگ خانوادس پدرشم فوت كرده خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت 1398/01/11 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 توقعتون بیجاست اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
فینگیلی8467 عضویت: 1394/04/24 تعداد پست: 6649 وا چه توقعی داری پسر بزرگه دیگه باید بره .بعد چطوری تونستی بری کنسرت عید دیدنی نرفتی ؟ دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
anissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1465 وا چه توقعی داری پسر بزرگه دیگه باید بره . بعد چطوری تونستی بری کنسرت عید دیدنی نرفتی ؟ كنسرت ي شب بود ولي عيد ديدني تمومي نداره خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت