2777
2789
عنوان

معرفی فیلم Room

4400 بازدید | 34 پست

فیلمی که امشب میخوام معرفی کنم اسمش هست "Room" 

این فیلم محصول سال 2015 کشور کانادا در ژانر درام است ،
داستان مادری فداکار و فرزند کوچکش جک را روایت می کند. جکِ پنج ساله شور و شوق کودکانه ای دارد ، اما به هیچ عنوان اطلاعاتی از دنیای پیرامون خود ندارد. وی در اتاقی محبوس شده و فکر می کند که دنیا نیز همانند آنچه که می بیند وجود دارد و ابداً نمی تواند ابعاد بزرگتری داشته باشد. “ما” که خود دچار انواع و اقسام بیماری های روحی و روانی شده ، به سختی سعی می کند تا اجازه ندهد روح جک نیز مانند خودش ، پوسیده و نابود شود. اما…

فیلم داستان  جالبی داره و صحنه های فوق العاده احساسی .

این فیلم برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول فیلم شده و کاندیدای سه جایزه اسکار دیگه برای بهترین فیلم ، کارگردانی و فیلمنامه شده .

واقعا بازی بازیگر خردسال فیلم عالی بود .

پیشنهاد میشه حتما ببینید

اگه هم فیلم رو دیدید نظرتون رو بگید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اعصاب خورد کن بود 

البته بدتر از استخوان های دوست داشتنی نبود 

با اون خیلی گریه کردم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من کتابش رو.خوندم 

به هیچکی توصیه نمیکنم بخونه یا فیلمش رو ببینه آخه انقدر خودم روحیه ام درباره کودکان حساسه که کوچکترین مطلب یا فیلمی که شامل خشونت یا هر نوع رفتار غم انگیزی با بچه ها باشه داغونم میکنه تو بگو حتی فیلم و داستان و غیر واقعی حتی پایان خوش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
يكي از قشنگترين فيلمهايي هست كه ديدم بازيگر زنش جايزه اسكار گرفت فيلمنامه اش از روي يه كتاب به همي ...

برگرفته از یه داستان واقعی بوده و داستان واقعی و اصلی صدبرابر وحشتناکتر ازچیزیه که ما تو فیلم میبینم و یا تو کتاب خوندیم 

من کتابش رو.خوندم  به هیچکی توصیه نمیکنم بخونه یا فیلمش رو ببینه آخه انقدر خودم روحیه ام دربار ...

فیلمها و کتابها قرار نیس که همیشه خوبی ها و خوشی هارو نشون بدن 😊

اتفاقا من پیشنهاد میکنم دیده بشه به خاطر فیلمنامه قوی کارگردانی عالی بازی کودک خردسال جزیئاتی که بهش پرداخته میشه و بازی قشنگ و تاثیر گذار شخصیت ها