2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نیت کن واست یه فالی بگیرم اول قربون چشای خوشکلت برم برو صورتت بشور بعد با تمرکز نیت کن خبرم بده ...

من نیت کردم برام بگیر بی زحمت

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
اره.برا شوهرم یعالمه چک کشیدم و وام گرفتم. حالا جدا شدیم  اونم فراریه موندم تو یه مصیبتی.... ...

ای جانم آخی ... چرا خانم ها انقدر اعتماد میکنیم به این مردای بی شرف و بی وجدان برات دعا میکنم هر چه زودتر مشکلت به بهترین نحو حل و فصل شه به حق پنج تن نذر  ختم انعام کن تو خونتون اختم امعام بگیرین ان شاالله قبول میشه و تموم میشه به احترام قرآن حتما دعات میکنم عزیزم

شهزاده و پرنسس
اره.برا شوهرم یعالمه چک کشیدم و وام گرفتم. حالا جدا شدیم  اونم فراریه موندم تو یه مصیبتی.... ...

بمیرم برات😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من و عشق و دل دیوانه بساطی داریم.. عقل هم فلسفه می‌بافد و ما میخندیم💚
اره ممنون میشم بگیرین برام😔

طالعت نيك است و نيتت بر آورده مي شود رازت را به كسي نگو . بايد مراقب بدخواهان باشي در كارت گشايش ديده ميشود به خئاوند رحمان اميدوار باش و با توكل به او به كار و زندگيت ادامه بده . اطمينان داشته باش كه روزهاي بهتري در پيش خواهي داشت 

خدایا شکرت❤️
ای جانم آخی ... چرا خانم ها انقدر اعتماد میکنیم به این مردای بی شرف و بی وجدان برات دعا میکنم هر چه ...

ممنونم.خدا میدونه چقد دعا خوندم.کاش فقط مالی بود

خیانت کرد که جدا شدیم داغ رو جیگرم مونده.از طرفیم این بدهیا.....

شب تا صبح پشت پنجره دعا میکنم فقط

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍
طالعت نيك است و نيتت بر آورده مي شود رازت را به كسي نگو . بايد مراقب بدخواهان باشي در كارت گشايش ديد ...

به مرگ خودم قبلا هم گفت را تو نگو برای این نیت😭😭معلومه درسته کارتون میشه بگین چطور فال میگیرین؟ 

من و عشق و دل دیوانه بساطی داریم.. عقل هم فلسفه می‌بافد و ما میخندیم💚