2777
2789
عنوان

یبوست :(

184 بازدید | 8 پست

من بخاطر نگهداری از بچه تا صبح بیدار بودم یه چند روز و یبوست شدید گرفتم .بعد امروز سیلاکس خوردم شکمم روون شده ولی خیلی درد دارم .راهکاری دارین برای رفع درد :((((( 

درد امونمو برید   

درد چى؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

لاکسی ژل بخور زود اسهال میشی ببخشید😷😂 انجیر خیس خورده زرد آلو الو زرد لواشک قیصی روغن زیتون اینا همش باعث میشه شکمت کار کنه

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لاکسی ژل بخور زود اسهال میشی ببخشید😷😂 انجیر خیس خورده زرد آلو الو زرد لواشک قیصی روغن زیتون اینا ه ...

دانم .سی لاکس خوردم دلپیچه ام گرفتم شدید ولی خیلی دردناکه کار کردن شکمم 😐ببخشیدا 😑حس میکنم دارن با چاقو شرحه شرحم میکنن

نشیمنگاه خواهر 😐😐😂

فكر كردم دل دردى عشقم😂😂😂

اگر ميتونى برو داروخونه شياف و پماد ركتيل بخر عاليه دردتو با يك بار استفاده اروم ميكنه

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
فدات شم واقعا اثر داره 😂😍 میرم میگیرم حتما

اره عزيزم عاليه اسمشم هست افى ركتيل 

يك روز ك سه بار بزنى روز دوم هيچ دردى ندارى