khorshid_khanooooom مدیر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 عنوان جواب دندان شکن!! | مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 34 پست یه جواب دندان شکن و مؤدبانه در برابر این سوال که( چرا تا الان بچه دار نشدین؟!) (دیگه دیره باید بچه دار بشین) یا از این دسته حرفا ممنون میشم بگید بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏 1398/01/10 | 18:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 چرا من تا حالا همچین سوالی راجع به بچه دار شدن کسی نپرسیدم؟؟؟🤔🤔🤔 والا من خودمم تا بحال از هیچکس نپرسیدم این چیزا خیلی خصوصیه ادم باید خیلی وقیح باشه تو مسائل خصوصی دیگران دخالت کنه بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
هکرقلب عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 5922 ولی دندان شکن ترین جواب دربرابر هرسوال بی ربطی دوست نداشتم دوست داشتم اینطوری صلاح دیدم 👌به صورت محترمانه میگه به تو ربطی نداره
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 ولی دندان شکن ترین جواب دربرابر هرسوال بی ربطی دوست نداشتم دوست داشتم اینطوری ص ... عالی☑️ بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 اوووووه , ۱۷ سال ک زوده. من ۳۰ سالمه بچه ندارم فعلن😊 ۸ساله ازدواج کردم دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
شوتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 1524 چرا من تا حالا همچین سوالی راجع به بچه دار شدن کسی نپرسیدم؟؟؟🤔🤔🤔 شما انسان با شعوری هستین 🌼 مرگ بر افسردگی