2777
2789
عنوان

جواب دندان شکن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 34 پست
حالادرموردش تصمیم نگرفتیم،اگ تصمیمون قطعی مطمعاباشین ب شماخبرشومیدیم، تازه میتونی اینم بگی،مادوتایی ...

مرسی 😘 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
پر رو تر میشن والا با سکوت

اگه شدن اخم کن بگو چه دوره زمونه ای شده آدم دوس نداره مگه فضولید

دیکه عصبانی شدم 😂

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند سالته که بهت میگن دیره  تو پروفایلت که زدی ۱۷🤔🤔🤔🤔

بعله 17 سالمه دو سال و نیمه که ازدواج کردیم. بخاطر سن ازدواجمون میگن دیره که البته خودم میدونم دیر نیست

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

واقعا بچه دار که میشه ادم . دیگه تا آخر عمر یه مسوولیت بزرگ روی دوششه 

همش باید حواست به بچه باشه نگرانش باشی و...

نمی دونم دیگران چه عجله ای دارن اخه

تا هنوز بچه دار نشدین از این دوران لذت ببرین 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اگه شدن اخم کن بگو چه دوره زمونه ای شده آدم دوس نداره مگه فضولید دیکه عصبانی شدم 😂

😂 😂 😂 والا بخدا بعضی جاها دلم میخواد همینو بگم یا بزنم تو کلشون😬😬

بعله 17 سالمه دو سال و نیمه که ازدواج کردیم. بخاطر سن ازدواجمون میگن دیره که البته خودم میدونم دیر ن ...

ببخشیدا اونایی که بهت اینجوری میگن خیلی ابله هستن 

جواب ابلهان هم خاموشیست

یعنی چی برو زندگیت رو بکن حالشو ببر محلشون هم نذار

ببخشیدا اونایی که بهت اینجوری میگن خیلی ابله هستن  جواب ابلهان هم خاموشیست یعنی چی برو زندگیت ...

اره عزیزم میدونم. ولی خوب اونا فکر میکنن سکوت از روی چیزهای دیگست مث مشکل زناشویی یا نازایی و این چرتا اخ کاش میشد کلشونو بکنم

😂 😂 😂 والا بخدا بعضی جاها دلم میخواد همینو بگم یا بزنم تو کلشون😬😬

ها یه کار دیکه کن 

هر جا دیدی جرقه این حرف زده شد قبل شروع بگو فلانی،میشناسی الکی مثلا یکی بگو ...یا دوستم آشنا یا فامیل شوهرت یا فامیل خودت بستگی داره طرفت آلان کدوم وری هست...تا شروع شد بگو فلانی هی پرسید ازم چقد مردم فضول شدن بخدا خاستم بهش بگم شما کار ندارید آخه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝