2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن آملهیا روغن املا برای نرم شدن مو، جلوگیری از ریزش مو، روش مجدد موهای ریخته شده و بخصوص برای جلوگیری از سفید شدن موها کاربرد داره.

لینک زیر رو ببینید توضیحات کامل توی سایت درباره هست.

روغن آمله

زیاد حالب نبود من فک کنم شامپو و ماسک هر دوش مهمه

اها تازه سفارش دادم تعریفشو خیلی شنیدم برا نرم کنندگی بیشتر میخام تا رفع ریزش..

شما برای رفع ریزش میخاستید؟

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اها تازه سفارش دادم تعریفشو خیلی شنیدم برا نرم کنندگی بیشتر میخام تا رفع ریزش.. شما برای رفع ریزش م ...

اره واس نرم کنندگی خوبه من واسه تقویتی اینا،راستی شامپو چی میزنی

اره واس نرم کنندگی خوبه من واسه تقویتی اینا،راستی شامپو چی میزنی

شامپو اَوه حاوی کراتین و روغن آرگان از وقتی میزنم ریزشم کمتر شده ولی اگه شامپو گیاهی تقویتی میخاید شامپو هفت گیاه کندلوس عااااااااالیه از عطاری تهیه کنین

برای رفع ریزش هم ی زرده تخم مرغ با روغن زیتون ترکیب کنین بزنین فوق العاده س

همسرم دلیل من است. 💜🌱
شامپو اَوه حاوی کراتین و روغن آرگان از وقتی میزنم ریزشم کمتر شده ولی اگه شامپو گیاهی تقویتی میخاید ش ...

من کندلوس میزدم بد نبود یکم خشک میکرد دوس دارم تقویتی باشه و جون بده به موها تجربه شامپو عذرا داشتی؟

من کندلوس میزدم بد نبود یکم خشک میکرد دوس دارم تقویتی باشه و جون بده به موها تجربه شامپو عذرا داشتی؟

ن متاسفانه فقط ی مدتی شامپو سبوس برنج پَرمون استفاده میکردم قیمتشم ارزونه ده تومن خیلی خوب بود ولی دیگه بیخیال شدم الان ماینوکسیدل میزنم راضیم 

همسرم دلیل من است. 💜🌱