2777
2789
عنوان

عشق 💔

161 بازدید | 21 پست

كيا خودشون عاشق شوهرشونن يا بلعكس يه سوال 

آدم عاشق ميتونه خودخواه باشه ميتونه زن و زندگيشو ول كنه ؟

خرابش كردي تويي كه عشقمون و حراجش كردي 

همه ي زندگيم و تباهش كردي آهش كردي 

خرابش كردي

خرابش كردم كسي كه با دلم انتخابش كردم

زدم و از تو اين سينه پاكش كردم خاكش كردم 

خرابش كردم 😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شش ماه بعد عقدم شوهرم بهم گفت یه چیزی راستشو بهت بگم من هیچوقت عاشقت نشدم و فقط ازت خوشم اومد وان ...

جدا شدي ؟ 

اما من شوهرم هميشهههه ادعااا ميكرد كه عاشقمههه 

حتي يبار كه قهر كرديم برگشت گفت بدونم نميتونه هر طور بشه پام ميمونه وگفت اگه پشتت خالي كنم خدا حكممو بكنه 

اخه مشكل زياد داشتيم 

چرا یه روزی بهترین و سر سخت ترین عاشق هم خسته میشه  مگه ادم چقد صبر داره   انقد ازار و اذیت میبینه اخرش خسته میشه و میره    من عاشق شوهرم هستم ولی خسته که بشم تیغ میزارم رو رگم میرم اون دنیا

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پنج سال یه اقایی ادعای عشق میکرد و من هم به خودش میگفتم که عاشقت نیستم بعد پنج سال به زور وادار شدم باهاش ازدواج کنم ولی تو زندگی باهاش متوجه شدم که عشقش عشق نبود چون ادم عاشق عشقشو کتک نمیزنه، ولش نمیکنه شش ماه به امون خدا،پشت سرش حرف نمیزنه ولی این اقا این کارارو میکرد و من هم ازش جدا شدمو به همه کسایی که میگفت عاشقته ثابت کردم عشقش عشق نیست

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

یه مرد زنشو ول کنه چون عاشق شده؟😮 حتی یه درصد منطق توش نیست. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چرا یه روزی بهترین و سر سخت ترین عاشق هم خسته میشه  مگه ادم چقد صبر داره   انقد ازار و اذی ...

خدا نكنه 

خوب بلاخره ول نميكني بري كه ! 

بعدم شوهر من ادعا ميكنه عاشقمه اما اذيتم ميكنه