2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

98 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یه سوال، نی نی ما الان بیستوشش روزشه، وقتی دنیا امد سفیدسفیدبود، ولی الان چرا قرمزه رنگ پوستش، انگاری سبزس، درصورتیکه من وباباش خیلی سفیدیم، یعنی من کع کاملا سفیدیخچالیم باباشم سرخ وسفید، آیارنگ پوستش همینجورمیمونه؟

فکر نکنم بمونه منم پسر اولم دنیا اومد سفید بود بعد به خلطر زردی پوستش تیره شد و هم به خاطر اینکه پر خون بود اینو دکتر خودش گفت ولی از سه ماهگی رنگش روشن شد و کم کم سفید سفید شد الان سه سالشه مثل برفه پوستش دومیم الان هم سن پسر شماس اونم الان تیره شده دکتر کفت زردیش خیلی کم شده تیرگیش بیشتر مربوط به پرخونیشه بعد چند ماه روشن میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر نکنم بمونه منم پسر اولم دنیا اومد سفید بود بعد به خلطر زردی پوستش تیره شد و هم به خاطر اینکه پر ...

اخه میدونی منم دوران بارداری بخاطر بارداری  دوتاقرص اهن میخوردم

اخه میدونی منم دوران بارداری بخاطر بارداری  دوتاقرص اهن میخوردم

نمیدونم به اون مربوط یا نه ولی بعضی بچه ها دنیا میان پرخونن من پسرم تا یه ذره به خودش بپیچه یا گریه کنه قرمز قرمز میشه ولی بعد سه چهار ماه رنگ پوستشون برمیگرده و روشن میشه

نمیدونم به اون مربوط یا نه ولی بعضی بچه ها دنیا میان پرخونن من پسرم تا یه ذره به خودش بپیچه یا گریه ...

چه جالب  من همش میگم اخه مگه میشه وقتی ما انقدسفیدیم بچمون سبزه بشه😄

چه جالب  من همش میگم اخه مگه میشه وقتی ما انقدسفیدیم بچمون سبزه بشه😄

اتفاقا من خودم گندمیه پوستم شوهرمم تقریبا سبزس و مومشکی ولی پسرم سفید و بور دوست داشتم این یکی شبیه باباش سبزه مو مشکی بشه ولی اینم شبیه اولیه