2777
2789
عنوان

کمک برای خرید

439 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخوام دف بخرم نمیدونم از چه سایتی بخرم وچه دفی بخرم میخوام خیلیم گرون نباشه لطفا اگ میدونید بهم معرفی کنید

آها بهتون بگم که من دلیل اینکه میخوام اینترنتی بخرم به خاطره شهرمونه که خییییلی کم اینجور مغازه هارو داره من نمیدونم

لطفا یه سایت مطمین معرفی کنید مرسی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

دیجی کالا مطمئنه 

یه سر بزن ونظراتش رو بخون ببین کدوم بهتره

ولی اگه کلاس میری به استادت بگو واست بخره یا بهت معرفی کنه.

ولی دف حبیبی انواع مدل داره خوبه

سولو هم خوبه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی فقط من اولین بارمه نوآموز هستم نمیدونم این خوبه؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
دیجی کالا مطمئنه  یه سر بزن ونظراتش رو بخون ببین کدوم بهتره ولی اگه کلاس میری به استادت بگو و ...

ممنونم عزیزم نه جایی کلاس نمیرم خودم میخوام یاد بگیرم

ممنونم عزیزم نه جایی کلاس نمیرم خودم میخوام یاد بگیرم

خواهش میکنم

موفق باشی😍

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
چطوری ؟؟؟ منم خیلی دوس دارم یاد بگیرم ولی کلاس نمیتونم برم

من یه چیزایی بلدم همون برا من بسه من میخوام بخرم براتفریح همیییییین  کارخاصی نمیخوام بهاش بکنم که برم کلاس یاد بگیرماگرم بخوام یادبگیرم یکی ازفامیلامون بلده