2777
2789
عنوان

مرض لاعلاج !

200 بازدید | 16 پست

بچه هاسلام من مدتیه گوشام گرفته انگار دست روی گوشم گذاشتن دکتراموکسی کلاو وقطره استریل داده ولی هیچ تغییری نکرده گوشام انگار یه چیزی توش مثل قلب ضربان داره اصلا گوشام باز نشده بنظرتون مرض خاصی گرفتم ؟ببرم بشورم گوشامو ؟

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو ای طب اسلامی رو امتحان کن . ی بار بشوری چند وقت بعد باز هم باید بری بشوری. الان این مشکل چند ...

من رفتم طب سنتی قطره فیجن همه چی داد اما اثر نکرد 

باشه گلم 😢😘

یکباردر۳روز بریز دیگ دست نزن گوشت میگیره ولی ابم نره بزاربمونه بعد۳روزنریز ۱هفته دیگ ان شاالله خوب میشی

🌺🌺🌺

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
این نسخه طب اسلامی پدرمه ، شرایط اقتصادی بهم خورد هنوز نگرفتمش .  فیجن نداره . این جامع امام ...

خیلی خوب توضیح داده دکتر ماهم بیعرضس فقط میخوادداروهاشو بفروشه دستت دردنکنه گلم 😘😘😘😘

من رفتم طب سنتی قطره فیجن همه چی داد اما اثر نکرد 

اگه خواستی با طب اسلامی درمان کنی ،تو تاپیک من صفحه ۲ لیست درمانگاههای مجاز هست . ولی من به اونها مراجعه نکردم باید تحقیق کنی کدومشون بهتره .

من به این شماره زنگ میزنم.

09113542821

آقای نوروزی 

مجانی مشاوره میده 

همین الان زنگ بزن و سوالاتو بپرس .

اگه خواستی داروهاشو تهیه کن .

اگه خواستی با طب اسلامی درمان کنی ،تو تاپیک من صفحه ۲ لیست درمانگاههای مجاز هست . ولی من به اونها مر ...

مرسی عزیزم حتما 😘😘😘😘😍😍😍

خیلی خوب توضیح داده دکتر ماهم بیعرضس فقط میخوادداروهاشو بفروشه دستت دردنکنه گلم 😘😘😘😘

خواهش میکنم .

زنگ که زدید موقع اذان نباشه . حوصله کنید جواب میده ،فقط قلم و کاغذ یادتون نره .

دارو ها رو هم میتونید از خودشون یا از داروخانه های طب اسلامی اطرافتون که مطمئنن بگیرین .

من خودم جامع رو همراه مرزنجوش برای تیروئید استفاده کردم و نتیجه اش عالی بوده .