2777
2789
عنوان

کمککککککک

176 بازدید | 13 پست

کتری قوری استیل رو گازی گرفتیم ولی ابش صاف نیس انگار گرد و غبار قاطی میکنن به اب چیکار کنم چندبار جوشیده ولی فرق نکرد

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرد وغبار؟؟؟🙄 منظورت گچ آب هست؟ باید صبر کنی ته نشین بشه

نمیدونم فارسی شو پیدا نکردم ما به زبان ترکی میگیم بولاندرخ😑

اصلا تح نشین نمیشه وقتی چای میریزم  عابروم میره😑

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نمیدونم فارسی شو پیدا نکردم ما به زبان ترکی میگیم بولاندرخ😑 اصلا تح نشین نمیشه وقتی چای میریزم&nbs ...

ببین من نمی دونم این روش جواب میده یا نه ولی بچه بودم یادم میاد خاله ام و مامانم کتری جدید می خریدند اول داخلش شیر می جوشوندند

ضرر نداره یه امتحانی بکن 

سرکه بریز توش قشنگ بشورش با سرکه بعد با آب بشورش

با سرکه بزارم بجوشه؟

نمیدونم فارسی شو پیدا نکردم ما به زبان ترکی میگیم بولاندرخ😑 اصلا تح نشین نمیشه وقتی چای میریزم&nbs ...

منم یادمه حدودا ۱۵ بار اولی همینطور بود کتریم😁همون گچ هست .مثل لایه چرب روی چای میشینه.وقتی جوش اومد خاموش کن زیرشو،درشو بردار، صبر کن جوش خوردن کتری تموم بشه بعد بریز تو قوری

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم