2777
2789
عنوان

دوران دوستى

269 بازدید | 31 پست

سلام لطفا اگه ميشه راهنماييم كنيد،من يه بار بد شكست خوردم نميخواام تكرار شه😔

من رابطه يك ماهه شروع كردم و من ميگم بايد با خانوادم صحبت كنى اون ميگه حداقل بايد ٦ماه بگذره تازه ازدواجم واسه سه سال بعدشه .من بايد چيكار كنم چجورى رفتار كنم اون ازم توقع داره مهمونى همه جا باهاش برم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%
.
0
0%

بنظرم تازه باهاش دوس شدی تا بیشتر وابسته نشدی بگو بهش ک شرمنده من از این جور رابطه ها خوشم نمیاد و بگو برو سراغ کسی دیگه و کات کن باهاش چون فکر نکنم بنظرم قصدش جدی باشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من اتفاقا از همون اول ميگفتم اون ميگه زمان ميخوام از اين حرفا😔همين الان كلى وابسته شدم..ميخوام بگم باز اما نميدونم چى درسته چى غلط واقعا شايد خودمو دارم گول ميزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اومدیم وتورونپسندیدبعداز6 ماه.آنوقت تومیمونی ویه آبروی رفته وهمه جاشناسایی شده دربین اقوامش.عزیزم دخترانتخاب شوندست.آنوقت جواب خواستگاربعدی چی میشه؟؟ایااگرازگزشته ت بفهمه میادبرات؟؟؟؟؟

........

نمیدونم راه درست کدومه ازمشاور بپرس حتما شوخی نگیر امروز زنگ بزن مشاوره....فقط بگم تورابه خدای مهربان بهش وابسته نشو تگرخدانخواسته چیزب شد  بیماری بدی میگیری اصلا اصلاوابسته عاشق فعلا ممنوع

مشكلم همينه 😔ابروم خيلى مهمه و اين حتى حاضر نيست فعلا نامزد شيم ميگه بايد ٦ماه بگذره...يعنى هدفش چي ...

ناراحت نشو فقط سو استفاده خدایی جداشو بعدا بدتر ضربه میخوری 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

شاید اون آقا قصدش جدی نباشه ، شاید ی دوستیه ساده باشه ، سریع وابسته شدن کارو خراب میکنه

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

اینکه شما باوجود یه شکست دوباره وارد یه رابطه‌ای شدی که تقریبا از اولش اخرش معلومه بسیار کار عجیبیه با توجه به این حساسیتی که داری 

ادم عاقل از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره!

بعد هم به این فکر کن که شما دختری. از دمِ دستی بودن از بازیچه بودن و اسباب تفریح بودن بدت نمیاد؟ منافاتی با غرورت نداره؟!

اون آقا بعیده بیاد خواستگاری اون هم به این سرعت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))