2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی بتونن برن یه جا مطمئن تا این بارندگی تموم بشه نگران نباش استاتر انشالله هیچی نیست عزیزم

اخه یه خانواده که نیستن عمه هام وداداشام واکثر فامیلام اونجان کجا برن نمیتونن هم خونه هاشون رو ول کنن 

الان هوا چطوره؟ استارتر خانوادت رو بیار پیش خودت این مدت

از خدامه ولی نمیان خانواده داداشام هم هستن چندتا خانوادن فعلا به روستاشون اخطار سیل ندادن ولی بازم خییییییلی میترسم براشون اطرافشون رودخونه هست

من تازه بیرون بودم جاده ساحلی رو آب گرفته بود .مردم روی پل کیانپارس بودن اهنگ گذاشتهبودن 

چرا اینقدر بیفکرن بخدا فیلمشون رو که میبینم اتیش میگیرم چرا مراعات نمیکنن حداقل بخاطر بچه هاشون حتما که نباید بلایی سرشون بیاد تا عبرت بشه

اخه یه خانواده که نیستن عمه هام وداداشام واکثر فامیلام اونجان کجا برن نمیتونن هم خونه هاشون رو ول کن ...

واقعا راست میگی نمیشه که خونه زندگیشونو ول کنن ولی خوب وقتی قراره سیل بیاد مجبورن برن یه جای مطمئن...حالا شما هم ب دلت بد راه نده انشالله که هیچی نیست