2777
2789
عنوان

وزن نی نیم کمه؟😢🤨

215 بازدید | 20 پست

سلام مامانا تو هفته ۲۹ وزن جنین ۱۳۵۰ بود.شکمم کوچیکه.الان تو هفته ۳۴ هستم خیلی دوست دارم بدونم الان چند کیلویه.دیگه برای وزن سونو میفرستن یا همین یباره فقط؟ به نظرتون الان روند طبیعی رشد رو داشته،با توجه به وزن ۲۹ هفتش الان چند کیلو باید باشه؟

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

ماشاا... که وزنش عااالی بوده.طرف ۳/۵بدنیا میاد انشاا...

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ماشاا... که وزنش عااالی بوده.طرف ۳/۵بدنیا میاد انشاا...

واقعا میگین؟!؟ اخه شکمم نسبت به سن بارداریم همه میگن کوچیکه😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم ۱.۴۵۰ بود دیگه اون آخرین سونو‌ بود هیفدهم تاریخمه دکتر گفت شاید زودتر چون رحمم دو انگشت باز ...

چه هفته ای اینقد بود؟

وزنش كاملا نرماله عزيزم. 

ممنون عزیزم انرژی میگیرم

امشب مهمونی بودم از بس همه گفتن چقد شکمت کوچیکه حساس شدم

گفتم شاید از هفته ۲۹ به اینور درست رشد نکرده باشه خدایی نکرده

ممنون عزیزم انرژی میگیرم امشب مهمونی بودم از بس همه گفتن چقد شکمت کوچیکه حساس شدم گفتم شاید از هفت ...

منم ماه اخرمه همش فكر ميكنم وزن نگرفته 

استرس هاي الكيه 

اتفاقا شكم كوچولوها بچه هاشون ماشاالله وزن خوبي دارن نگران نباش اصلا. همينكه ميدوني سالمه خودش يه دنيا خوشيه

خدايا مرسي ❤️
من هفته ۲۹ ۱۳۰۰بود هفته ۳۲ ۱۸۰۰ بود ورن بچتون عالیه ب شکم نیس ک

ممنون عزیزم

الان هفته ۳۲ هستید یا زایمان کردین؟ اگه زایمان کردین چند کیلو بود؟

منم ماه اخرمه همش فكر ميكنم وزن نگرفته  استرس هاي الكيه  اتفاقا شكم كوچولوها بچه هاشون م ...

ممنون مامان مهربون.بالای ۳ بشه برام کافیه از بس میگن شکمت کوچیکه از طرفی چون یه سونو بیشتر دادم واسه انومالی، دلم نمیخواد باز سونو بدم میگن سونو ضرر داره