2789
عنوان

گرفتن از شیر

228 بازدید | 38 پست

سومین روز هم گذشت خداروشکر پسرم که ۲۱ ماهشه خیلی راحت کنار اومد با از،شیر نخوردنش.واقعا خیلی راحت شدم.مامانایی که بچشون تقریبا همسن پسره منه الان خیلی موقعه خوبیه برای از شیر گرفتن چون امکان داره بعد از عید هوا یهو گرم بشه و برای بچه سخت باشه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداروشکر..این ک راحت بچه از شیر گرفته بشه واقعا یه نعمته...

پسر منم خیلی وابسته بود سخت بودولی خب بالخره گذشت

تو ۱۸ماهگی نزدیک عید گرفتم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چکار کردی منکه دخترم 11 ماهشه بخاطر بارداری مجدد باید بگیرنش اما نمدونم چطور

مریم جان چند ماهته؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اینجا یه خوانمی بود بهم گفت یه لاک تلخ هست از داروخانه بگیر بزن نوک سینه هات اصلا دیگه پسرت طرفت نمیاد.والا منم اینکارو کردم روز اول که براش سخت بود ولی همش سرگرمش میکردم و آبمیو و تکدانه و بیشتر مایعات بهش میدادم روز سوم  که امروز بود کامل فراموش کرده بود

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤