2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین خیلی فوریه

113 بازدید | 8 پست

سلام من بچم چهارماهشه بی بی چک زدم دیدم دوتا خط انداخت و تمام علایم شبیه بارداری اولمو دارم رابطه هم واقعا خیلی سطحی داشتم یعنی باردارم یا امکان خطا هس دوروز دلم پره مثل بارداری اولم 

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
ووووویی من که بجای تو ترسیدم پسره من دو نیم سالس اصلا حوصله بچه ندارم بچتم که خیلی کوچیکه صدرصددرسته ...

من بارداری بدی داشتم تا ماه اخر تهوع داشتم الان یادش میفتم تنم میلرزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری بدی داشتم تا ماه اخر تهوع داشتم الان یادش میفتم تنم میلرزه

منم مثل تو بودم خیلی سختی کشیدم تو بارداری بعده بدنیااومدنشم تا ۴،۵ماهگیش اصلا شبا نمیخوابید الانم هر جا کار داشته باشم باید ببرمش تا میام میرسم خونه پدرمو درمیاره چرا پیشگیری نکردی آخه,طفلک بچه اولیت سختی میکشه انرژی برای اون دیگه نداری که

خب دیگه چی بگیم

همه علائم رو که داری بی بی چک هم که مثبت شده به سلامتی

اگر بچه نمی خواستی پیشگیری کاملا جدی باید میکردی

این چیزا که شوخی بردار نیست.. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

راستشو بخواید اصلا دخول نداشتم 

مهم دخول نیست

مهم اسپرم هست که وارد رحم بشه

شما دیگه باید این چیزا رو خوب بدونید

برو آزمایش بده انشاءالله که منفی باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مهم دخول نیست مهم اسپرم هست که وارد رحم بشه شما دیگه باید این چیزا رو خوب بدونید برو آزمایش بده ا ...

اره میدونم  که ب اون ربطی نداره ولی دلم برای بچم میسوزه خدا کنه منفی باشه