2821
2789

وقتی تنهام 

خودمو بکشم خوابم نمیبره

خدانکنه مهمون داشته باشم یا همسر بیچارم از سرکار بیاد

سر شب چرت میزنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه افراد تمایل دارند هنگامی که به رخت خواب می‌روند خواب سریع و راحتی را تجربه نمایند و برای اینکار حتی ممکن است به مصرف دارو نیز روی آورند. با این حال تکنیک‌هایی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا خواب سریع و راحتی را بدون حتی مصرف یک قرص تجربه نمایید. تکنیک تنفس 4-7-8 یکی از همین روش‌هاست و این قابلیت را دارد که در کمتر از یک دقیقه شما را به یک خواب دلپذیر فرو ببرد و تاثیر قابل ملاحظه‌ای در افزایش کارآیی و بازدهی جسمی‌تان بگذارد. در کنار آن بهره بردن از روش‌های روان شناختی از جمله ریلکسیشن و تصویرسازی می‌تواند کمک بسیاری در رسیدن به آرامش روحی و جسمی شما ‌کند. شناسایی موانعی که مانع خواب سریع شما می‌شوند

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز