2777
2789
عنوان

خاستگار

294 بازدید | 11 پست

سلام،من ۳ ساله که توی رابطه ای هستم و تصمیم به ازدواج داریم. با وجود شرایطی که هست برای اردیبهشت قرار خاستگاری گذاشتیم.

مادر و برادر من از اول در جریانن... حالا حدود یک هفتس که یکی از آشناهامون ازم خاستگاری کردن و خانواده در جریانن. اون آقا با پدر و مادرشون آلمان هستن و درس میخونن. 

متاسفانه مادرم که تاحالا در جریان برنامه های من و عشقم بودن،دو دل شدن و میگن که به پیشنهاد خاستگاری فکر کنم... 

عشقم شرایط تشکیل زندگی رو تا حدی داره و خانواده حمایتش میکنن.اون آقا تک فرزند هستن وضع مالی خانوادشون هم اونجا خوبه.با وجود اینکه منفی بودن جوابم رو به مادرم گفتم شرایط بدی دارم و ذهنم آشفته شده... از طرفی علاقه و تعهدی که دارم از طرفی هم آیندم.تا حالا تو این شرایط بودین؟ اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنین

Instagram: @sarvenaz.beautysalon

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب الان شما عاشق دوست پسرت هستی اگه از لحاظ مالی و شرایط ازدواج اوکی هست دیگه میاد خاستگارید ولی اینو هم در نظر بگیر و به پذیر که وضع مالی دوست پسرت همین دیگه زمان میبره اونم شاید بتونه خودشو بالا بکشه

من اگه بودم به هر دو اجازه خاستگاری می دادم بعد تصمیم میگرفتم 

چون بعد که وارد زندگی مشترک بشی تا دعوا میشه  مدام حسرت می خوری اگه به اون یکی جواب مثبت داده بودم الان وضع بهتر بود :))

به هر دو فرصت شناخت بده بعد تصمیم بگیر

اکثر تاپیک ها رو نگاه کنی همین جوری هست 

عزیزم خوب الان شما عاشق دوست پسرت هستی اگه از لحاظ مالی و شرایط ازدواج اوکی هست دیگه میاد خاستگارید ...

اگه بخوام به هر دو یکجور فرصت بدم که راه ۳ساله ای که رفتم چی میشه؟! 

اگه بخوام به هر دو یکجور فرصت بدم که راه ۳ساله ای که رفتم چی میشه؟! 

پس به حرف دلت گوش بده عزیزم

من فقط با شرایط و تجربه ایی که خودم داشتم پیشنهاد دادم 

چون واقعا خیلی ها شرایط ازدواج ندارند بعد دختر عمرش واسش می ذاره خاستگارهای دیگه اش رد می کنه به امید اینکه پسر 3-2سال دیگه تازه شرایط ازدواج پیدا کنه

اون آقایی که تو خارج زندگی میکنه تو رو دیده؟خودش انتخابت کرده؟یا فقط بهش معرفی کردن تو رو. اگه اینجو ...

خواهر زاده ی زنعموم میشه،بله من رو دیده حدود ۴ ساله که رفته آلمان. الان هم حالت معرفی بوده که اگه من مایل بودم کمی در ارتباط باشیم تا خرداد ماه که مادرشون میاد ایران. 

پس به حرف دلت گوش بده عزیزم من فقط با شرایط و تجربه ایی که خودم داشتم پیشنهاد دادم  چون واقعا ...

مرسی که راهنمایی میکنین. حق با شماس اگر بدون حسم بخوام تصمیم بگیرم