2777
2789
عنوان

بلند شدن موها

501 بازدید | 36 پست

خانوما راهی فرمولی برا بلند شدن سریع موها میدونید 

موهام تا وسط کمرمه و میخوام یه وجب بیشتر بلند شه عرض یه ماه حداقلش دو ماه چیکار کنم بـنظرتون 

ممنون میشم کمک کنید 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

اووی لطفا راه کار دادن منم لایک کن تا بیام بخونم 

..

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووی لطفا راه کار دادن منم لایک کن تا بیام بخونم  ..

باشه عزیزم

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
روغن بادام تلخ..ولی با این سرعتی که شما میخواد فکرنکنم چیزی باشه

ممنونم گلم 

بعد حموم قبل حموم کی چطوری استفاده کنم

هیچ راهی نیست 😐  یه وجب بلند شدن یک سال و نیم وقت لازم داره 😆 هر ماه یک سانت یا دو سانت مو ...

نه عزیزم اونجوری هم نیستا یک سال و نیم 

باشه گلم میگم

آب پیاز بزن خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر کنی موهات بلند میشه

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
آب پیاز بزن خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر کنی موهات بلند میشه

چطوری 

روزانه؟ بعد حمام قبل حمام؟ 

چطوری  روزانه؟ بعد حمام قبل حمام؟

یه روز درمیون بزن،قبل حموم یا اینکه شب بزن صبح برو حموم بشور

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792