2777
2789
عنوان

نیومد دنبالم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 106 پست
عقدنامه به چه دردت میخوره اخه ،توام دنبال بهونه ای بهش زنگ بزنی 

اخه ترسیده بود فرداش برم درخواست طلاق بدم زفت قایمشون کرد منم میخواسم بترسونمش بلکه بیاد جلو اما جواب نداد😣

اره منم عیدکوفتم شد

منک داستان هر سال عیدم همینه..سال اول ک عقد بودیم یادم نیس درست..ولی سال دومم ک عقد بودیم هنوز یادمه از وسطاش ب قهر و دعوا سپری شد سال سوم ک پارسال بود شوهرم از روز اول شروع کرد جنگ اعصابو ولی بعدش دیگه اوکی بود امسالم ک اینجوری حالم خیلی بده😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه ترسیده بود فرداش برم درخواست طلاق بدم زفت قایمشون کرد منم میخواسم بترسونمش بلکه بیاد جلو اما جوا ...

اگه ترسیده بری طلاق بگیری ،توام دندون رو جیگر بزار میاد انوقت تو طلبکار میشی اینجوری اون فک میکنه تو داری ناز میکشی حتی واجبم شد زنگ نزن چون اون اشتباه کرده

منک داستان هر سال عیدم همینه..سال اول ک عقد بودیم یادم نیس درست..ولی سال دومم ک عقد بودیم هنوز یادمه ...

عجب ادمایی هستن 

منم پارسال با بغض عید شروع شد قبلش دعوا داشتیم 

منک داستان هر سال عیدم همینه..سال اول ک عقد بودیم یادم نیس درست..ولی سال دومم ک عقد بودیم هنوز یادمه ...

منم اتفاقا

عیدا نفرین شدس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اگه ترسیده بری طلاق بگیری ،توام دندون رو جیگر بزار میاد انوقت تو طلبکار میشی اینجوری اون فک میکنه تو ...

اره مشکل اینجاس ک اصلا نمیتونم طلاقت بیارم تاالاننم ب زور جلو خودمو گرفتم 

ناراحتم از حدفاش و از طلبکار شدنش 

نمیدونم واسه من اینطوریه یا کلا مردا طلبکارن

عید منم کوفت شد .. شما جلو مردم چی میگید؟

ما چون شغلش جوریه همش ماموریته همش گفتم ماموریته

ولی به عموم و زنداداشم گفتیم فقط

ازسمت شوهرم همه فهمیدن

ما چون شغلش جوریه همش ماموریته همش گفتم ماموریته ولی به عموم و زنداداشم گفتیم فقط ازسمت شوهرم همه ...

منم امشب خواهر شوهرم واسه پسرش تولد گرفته همه فامیل دعوتن ولی حتی نکرد ی زنگ بزنه ب من و منو و شوهرمو اشتی بده تا ابرو امشب نره براشون اصلا مهم نیس 

خیلی از این ناراحتم 

کلا هر چی فک میکنم از وقتی عقد کردم تا امروز بیشتر اوقات شوهرم یا قهر بوده یا دعوا و جنگ اعصاب راه ا ...

من الان دردم آشتی کردنه نمیاددنبالم 

منم امشب خواهر شوهرم واسه پسرش تولد گرفته همه فامیل دعوتن ولی حتی نکرد ی زنگ بزنه ب من و منو و شوهرم ...

من خواهرشوهرم زایمان کرد،تولد،عید و... همش گذشتومن نبودم

بخاطر همین فامیلای اونا فهمیدن چون رفتن پیش خواهرش ومن نبودم

آخه تو ی ساختمونیم

تو دوماه فقط یکبار بهت زنگ زده؟؟؟

آره .منم اصلا پیام اینا نمیفرستم دیگه گفتم وقتی نخواد زور که نیست 

من خیلی دوسش دارم