2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 51 پست

استرس برا چيه عزيزم بيخيال شو پسر زياده توكل كن به خدا بلاخره شوهر ميكني نميخواي كه تا اخر عمرت مجرد بموني شوهر كردن هم چيز خواصي نيست هركي شوهر كرده پشيمونه از مجرديت نهايت استفاده رو بكن خوش بگذرون جونيتو مجرديتو با اضطراب و فكراي بيخودي تباه نكن شوهر كردي ديگه هيچ وقت نميتوني به دوران مجرديت برگردي و اون دورانو دوباره به دست بياري پس از لحظه هاي عمرت خوب استفاده كن همه چي تو پسر خلاصه نشده اينطوري پيش بري خدايي نكرده افسرده ميشي سعي كن با دوس دخترات بگردي بگي بخندي خوش بگذروني با مرور زمان هم همه چي خود به خود حلي ميشه چه تو اضطراب بكشي چه نكشي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس برا چيه عزيزم بيخيال شو پسر زياده توكل كن به خدا بلاخره شوهر ميكني نميخواي كه تا اخر عمرت مجرد ...

من متاسفانه ن دوست درست حسابی دارم ن دوران خوبی رو گذروندم یبارم ازدواج ناموفق داشتم من دلم زخم خوردس داغونم 😭😭😭😭😭😭

استرس برا چيه عزيزم بيخيال شو پسر زياده توكل كن به خدا بلاخره شوهر ميكني نميخواي كه تا اخر عمرت مجرد ...

درسته پسر زیاده ولی مرد نیستن زندگی نگه دارن محبت کنن بچه درست تربیت کنن مسئولیت پذیر باشن 

منم دوست صميمي ندارم ولي سرمو با خيلي چيزا گرم ميكنم خياطي ميكنم كارهاي هنري انجام ميدم باشگاه ميرم كلا وقت اضافي ندارم زياد فك كنم به خودت برس عطر بزن خودتو با روحيه نگه دار با پسره بگو بخند هرچقدر به خودت برسي و بگي بخندي اونقدر پسره بهت نزديك ميشه