2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میگه ماه بعد ماه بعدم رمضانه

بگو یه خواستگار پیداشده...اگه دوستت داشته باشه میاد جلو تاازدستت نده

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
بگو یه خواستگار پیداشده...اگه دوستت داشته باشه میاد جلو تاازدستت نده

فقط میگه باشه خوشبخت شید سریع ناراحت میشه  زنگ زدم میگه من برادر بزرگ تر دارم زن نگرفته منم گفتم تازه یادت افتاده

ببين گلم سنتون كه كمه ، اين اقاي ٢٣ ساله بخواد ازدواج كنه از خودش درامد داره يا اينكه خونوادش حمايت مالي ثابت كنن؟

اينكه برادرش بزرگتره معني منطقي نميده خب بزرگتر باشه...

اما اينكه شايد در خودش توان راه بردن زندگيه مشتركو نميبينه بهونه مياره

به هر حال هر كسي راحت از مجرديش تو ٢٣ سالگي نميگذره بياد كلي مسئوليت قبول كنه مگر اينكه واقعا مرد زندگي باشه و عاشق...

ما كه همه جوانب رو نميبينيم شما از خودش بپرس ببين چرا اون عجله نداره

مثلا ماليه ؟ خدمت سربازي داره ؟ هنوز خودشو اماده تاهل نميبينه ؟ 

فقط میگه باشه خوشبخت شید سریع ناراحت میشه  زنگ زدم میگه من برادر بزرگ تر دارم زن نگرفته منم گفت ...

چه ادمیه....زورش کن بیادخواستگاریت....نمیاد هم خودتو دریاب...وقتتو تلفش نکن

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

خب منتظر ماه رمضون باش اگه نيومد ديگه به روش نيار كه قرار بود بياي خاستگاري پس چي شد؟ بگو واسم اومده شرايطش خوبه پدرو مادرمم راضين ميگن خوبه شرايطش ببين چي ميگه . من دوس پسر داشتم پنج سال باهاش دوست موندم سال اول اومد خاستگاريم جواب رد دادم چون شرايط ازدواجو نداشت بچه بود چون ميخواست بره سربازي گفت ميام خاستگاريت تا فكرم بابت تو راحت باشه بدونم مال خودمي منم گفتم نيا هنوز زوده ولي اون گوش نكرد اومد اونم اگه دوست داشته باشه مياد نترس ولي قسمتت هرچي باشه اون ميشه الام منم قمست كس ديگه اي شدم چون دوس پسرم تو پنج سال نتونست شرايط ازدواجو فراهم كنه