2777
2789
عنوان

فرزندم

194 بازدید | 29 پست

سلام یه سوال دارم... من یه پسر ۱ سال و ۹ ماهه دارم..پسرم وقتی عصبی میشه سر خودشو محکم‌میزنه به زمین..یا با پشت خودشو پرت میده رو‌زمین میترسم سرش ضرب ببینه...کیا همچین  موردی رو مشاهده کردن...نمیدونم چکارکنم گیج شدم کمکم کنین  

دیده بهش توجه میکنی تکرار میکنه بی توجهی کن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم اینطوری بود در این مواقع اصلا اهمیت ندید و سمتش نرید بغلش کنید بی توجهی کنید خودش میزاره کنار فقط وقتی می زنه سرشو زمین بگین سرتو نزن درد میاد

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
بردمش دکتر متخصص کودکان گفتش که بچت کم خونه این اداهاشم از کم خونیه.... ولی هیچ ازمایشی چیزی ازش نگر ...

خوب دکترا وقتی کم خونی شدید باشه ازروی ظاهر بچه هم میتونن تشخیص کم خونی بدن.داروی کم خونی اگه داده حتما حتما بهش بده.کم خونی رو جدی بگیر

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بله بهش دارو داده ...

چی داده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مدیزینک..کلسیم گف برا رشدش...ویتان

بهش میدی دیگه؟