2821
2789

«وَ اعْلَمُوا أَنَّما غَنِمْتُمْ مِنْ شَیْ‏ءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَ لِلرَّسُولِ وَ لِذِی الْقُرْبی‏ وَالْیَتامی‏ وَالْمَساکِینِ وَابْنِ السَّبِیلِ إِنْ کُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ وَ ما أَنْزَلْنا عَلی‏ عَبْدِنا یَوْمَ الْفُرْقانِ یَوْمَ الْتَقَی الْجَمْعانِ...»

خب چیزی نمی مونه که بدم برم گدایی؟گدایی که گناهش بیشتره

خب عزیزم اگر‌چیزی نمیمونه نمی مونه دیگه. بحثی توش نیست 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدانید هرگونه غنیمتی به دست آورید، خمس آن برای خدا، و برای پیامبر، و برای ذی القربی و یتیمان و مسکینان و واماندگان در راه (از آنها) است، اگر به خدا و آنچه بر بنده خود در روز جدایی حق از باطل، روز درگیری دو گروه (باایمان و بی ایمان) (روز جنگ بدر ) نازل کردیم، ایمان آورده‌اید؛ و خداوند بر هر چیزی تواناست

بدانید هرگونه غنیمتی به دست آورید، خمس آن برای خدا، و برای  پیامبر ، و برای   ...

همونطور که تو قران گفته شده خمس به غنائم مربوط میشه نه به مال زحمت کشیده ی مسلمونا...اگرقبول دارید که هیچ وگرنه اگر حرف از ما بهترون بیشتر از ایه قران براتون سنده که دیگه اونم هیچ.

اگه باسختی پس اندازکنیم مثلاازتفریح ولباس وخوردوخوراکم بزنیم که مثلاطی چندسال خونه بخریم هم بایدداد ...

عزیز مرجع من میگه پولی ک برای خرید خونه اس بهش خمس تعلق نمیگیره

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز