2821
2789
چون خمس یه چیز ساختگیه برای مفت خوری یه عده ای... اون چیزی هم که تو دوران صدر اسلام وجود داشته کلا ب ...

عجب....

پس آیات و روایات رو درست نخوندید.

عقیده ندارید به من ربطی نداره اما انسانیت حکم میکنه توهین نکنید و همینطوری یک حرفی رو به کسی نبندید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بعد اینکه من شماره حساب مرجعم رو هرچی گشتم پیدا نمیکنم،،،،چیکار کنم

عزیز از اینترنت راحت میتونید پیدا کنید

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زنگ بزنید دفتر مرجعتون

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مراجع تقلید ، نماینده هایی دارن که باید برید پیش اونا،،، مثلا بابای خودم تا چند سال پیش میرفت پیش آقای طباطبایی و باهم حساب و‌کتاب میکردن و ،، تا اینکه فوت شدن ایشون

-

شمام هم باید نماینده مرجع تقلیدتونو پیدا کنید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیز از اینترنت راحت میتونید پیدا کنید

گشتم،،،،یکی پیدا کردم بردم بانک،،،،گفتن اینا کلاه برداریه هرچیزی رو باور نکنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب چیزی نمی مونه که بدم برم گدایی؟گدایی که گناهش بیشتره

واقعا نمیدونید خمس به کی تعلق میگیره؟

خب معلومه وقتی سر سال خمسی حساب کردید و چیزی نمونده بود نباید خمس داد.

عجب.... پس آیات و روایات رو درست نخوندید. عقیده ندارید به من ربطی نداره اما انسانیت حکم میکنه توهی ...

من چه توهینی کردم گلم؟ شما از کجا میدونی نخوندم عزیزم؟ چون نظرم با شما یکی نیست؟ این که یه حکمی از بیخ و بن وجود نداشته ولی بشینی تا مردم پول زحمت کشیدشون رو برات بیارن (شمارو نمیگم) و بدون هیچ تلاشی زندگیت رو از این راه بگذرونی بغیر مفت خوری چیه گلم؟ تازه دزدی هم هست .. 

واقعا نمیدونید خمس به کی تعلق میگیره؟ خب معلومه وقتی سر سال خمسی حساب کردید و چیزی نمونده بود نباید ...

اگه باسختی پس اندازکنیم

مثلاازتفریح ولباس وخوردوخوراکم بزنیم که مثلاطی چندسال خونه بخریم هم بایدداد؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
من چه توهینی کردم گلم؟ شما از کجا میدونی نخوندم عزیزم؟ چون نظرم با شما یکی نیست؟ این که یه حکمی از ب ...

خیلی عذر میخوام ولی اگر دقیق خونده بودید این حرف رو نمیزدید.موارد مصرف خمس هم کاملا مشخصه و هیچ مرجعی برای خودش استفاده نمیکنه.

نظر متفاوت داشتن با اینکه مراجع رو مفت خور بخونید فرق داره.

اگه باسختی پس اندازکنیم مثلاازتفریح ولباس وخوردوخوراکم بزنیم که مثلاطی چندسال خونه بخریم هم بایدداد ...

بله

خیلی عذر میخوام ولی اگر دقیق خونده بودید این حرف رو نمیزدید.موارد مصرف خمس هم کاملا مشخصه و هیچ مرجع ...

موارد مصرف خمس چیه عزیزم؟

واقعا نمیدونید خمس به کی تعلق میگیره؟ خب معلومه وقتی سر سال خمسی حساب کردید و چیزی نمونده بود نباید ...

سرسال ی بار میرم مسافرت. ولش کن الان همه میریزن سرم.یکی میده یکی نه،شوهرم باید راضی باشه اونجایی که از گرونی گفتم نگاه کن چقدر اعتقاد مردم نسبت به اماما کم شده جوونامون دیگه از ته دل تو مناسبت های محرم یا ... شرکت نمیکنن،چه برسه خمس و زکات.برو تو صف گوشت بپرس کی خمس میده ببین چطور تیکه ت میکنن.من کلی گفتم خودم اعتقادم اینه که بدم روزی خونه صدبرابر میشه ولی متاسفانه