2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست
ببخشید شما تو سونوگرافی تون چی نوشته بود ؟ شکمی دادید راستی؟

آره من شکمی دادم. هم سونوگرافی هم دکترم گفت یه تیکه یه سانتی مونده که با پریودت دفع میشه از هفدهمم دیگه لکه بینی ندارم. فقط قرص آسپیرین داد بهم آز بتا هم ننوشت. به شما چه دارویی داد؟

آره من شکمی دادم. هم سونوگرافی هم دکترم گفت یه تیکه یه سانتی مونده که با پریودت دفع میشه از هفدهمم د ...

من قرص آهن

دوم فروردین سقط داشتم 

دوهفته بود دیگه لک بینی هم نداشتم امروز پریود شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز پریود شدم

خداروشکر سالم باشی. به من گفت دوماه ولی منم هنوز نمیخوام. نمیدونم چرا آسپرین داد بهم. با آزمایشای تیرویید و اینا که اگه لازمه دارو بهم بده. جوابشو هنوز نبردم نشون بدم

خداروشکر سالم باشی. به من گفت دوماه ولی منم هنوز نمیخوام. نمیدونم چرا آسپرین داد بهم. با آزمایشای تی ...

یه چیزی به ما گفته دوسه ماه دیگه میتونید ما که بقایا یکم  داشتیم ،به شما گفت موقع پریود لخته دفع میکنید ؟

البته من برای تیروئید قرص لووتیروکسین میخورم

بقایا تون نگفته بود از ساک یا جفت ؟ احتمالا دیگه بقایا نداشتید که بند اومده  دیگه نرفتید دکتر ...

من ساکم دفع شد خودم دیدم. گفت این بقایا لخته خونیه که دور جنینو میگیره یه تیکش مونده. من قرص متیلو 2 روزه نخوردم. همین الان دیدم خونریزیم باز شروع شده