پازلزندگی مدیر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 عنوان بقایا | مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست CRlهفت میلیمتر اندازه ی ساک حاملگیه؟طبق سونوگرافی شش هفته پنج روز مونده بودم شما هم سابقه سقط داشتید ؟کامل دفع شده ؟ بعدش بارداری تون سالم بوده چکار کردید سقط تون کامل بود ؟ 1398/01/09 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیییم_سیم عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1418 نه من با قرص سقط کردم. الانم قرص متیل داده دکتر. دیروز سونو دادم 17*8 بقایا داشتم. دکتر گفت این قرصا ... اره. منم اول میزو پروستول خوردم. برای بقایا هم متیل. دو روز بعد قرص متیل خونریزی کردم. اگر خونریزی نکردی هنوز پس چیزی خارج نشده ازت 🌷توکلتُ علی الله🌷
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 نه گلم. تو تمام مدتی ک بقایا داشتم. کم کمش لکه بینی بود. بعضی روزا هم میوفتادم به خونریزی زیاد. تو س ... نه من از هفته ی پیش جمعه دیگه لک بینی هم ندارم شما چند روز بعد آز بتا دادید؟
mahtabmmmmm عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 95 اره. منم اول میزو پروستول خوردم. برای بقایا هم متیل. دو روز بعد قرص متیل خونریزی کردم. اگر خونریزی ن ... نه نشده
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 نه نشده البته نمیدونم من ولی تو همین نی نی سایت خوندم که قرص متیل هم باعث دفع بقایا میشه وهم باعث جمع شدن رحم میشه بی زحمت هر چی شد اینجا بگید؟
سیییم_سیم عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1418 نه من از هفته ی پیش جمعه دیگه لک بینی هم ندارم شما چند روز بعد آز بتا دادید؟ خوب پس حتما تموم شده. من لکه بینی مداوم رو داشتم یه ماه و نیم بعد سقط آز دادم. برو یه ازمایش و یا سونو بده خیال خودتو راحت کن گلم 🌷توکلتُ علی الله🌷
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 خوب پس حتما تموم شده. من لکه بینی مداوم رو داشتم یه ماه و نیم بعد سقط آز دادم. برو یه ازمایش و ... دکتر برام فردا آزمایش بتا نوشته نیاز به ناشتا بودن داره؟
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 خوب پس حتما تموم شده. من لکه بینی مداوم رو داشتم یه ماه و نیم بعد سقط آز دادم. برو یه ازمایش و ... یعنی دهانه رحمتون باز بوده چون بقایا داشتید درسته ؟
mahtabmmmmm عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 95 البته نمیدونم من ولی تو همین نی نی سایت خوندم که قرص متیل هم باعث دفع بقایا میشه وهم باعث جمع شدن رح ... Chashm
سیییم_سیم عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1418 یعنی دهانه رحمتون باز بوده چون بقایا داشتید درسته ؟ دقیقا. تا بقایا کامل دفع نشه دهانه رحم نمیبنده. نه عزیزم برای ازمایش بتا لازم نیست ناشتا باشی. انشالله که کامل دفع شده باسه. درک میکنم چه روزای سختی گذروندی🌷 🌷توکلتُ علی الله🌷
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 دقیقا. تا بقایا کامل دفع نشه دهانه رحم نمیبنده. نه عزیزم برای ازمایش بتا لازم نیست ناشتا باشی. ... اوهوم خیلی استرسش هست ناراحتی هم هست من تازه گلوم هم تیروئیدم یکم ورم کرده 😢
mahtabmmmmm عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 95 اوهوم خیلی استرسش هست ناراحتی هم هست من تازه گلوم هم تیروئیدم یکم ورم کرده 😢 خیلی منم حالم بده. انقد ناراحتم که میخوام بمیرم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 خیلی منم حالم بده. انقد ناراحتم که میخوام بمیرم نه خدا نکنه ،منکه گفتم حتما صلاحی توش بوده ،خیلی ناراحت بودم