شاید باید دوره اش کامل بشه خوردنش سونوگرافی شکمی دادید ؟
سونو واژینال رفتم. دکتری که سونو واسم انجام داد گفت اگه با دارو دفع نشه باید کورتاژ کنی خیلی ترسوندم. بعدش که رفتم دکتر، دکتر گفت معمولا بقایایی که زیر 2 سانت و نیمه با قرص دفع میشه یا با پریودی بعدی. ولی این قرص متیلو بهت میدم که به رحمت فشار بیاره دو سه روز بعد باعث دفع میشه و خونریزی داری. گفت یک هفته دیگم برو باز سونو که خیالت راحت بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سونو واژینال رفتم. دکتری که سونو واسم انجام داد گفت اگه با دارو دفع نشه باید کورتاژ کنی خیلی ترسوندم ...
این نه روز بعد سقطم رفتم سونوگرافی شکمی ،فکر کردم خونریزیم تموم شده ،اما تموم نشده بود
ضخامت اندومتر 2میلیمتر
مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است
شما با قرص سقط کردید ؟چند هفته بودید ؟ من تو نه هفته سقط کردم ،جنین تو شش هفته و چهارروز مونده بود ...
من 6 هفته و 5 روزم بود با قرص میزوپرستول سقط کردم. درد اینا خیلی نداشتم از یه پریودی کمتر درد داشتم ولی حدود 2 ساعت لخته ها بزرگ دفع کردم و با یه کیسه ژله ای. بعدش خونریزیم کمتر شد. 2 روز بعدش وحشتناک رحمم درد گرفتو خونریزی داشتم تا دیروز که یک هفته از سقطم گذشته بود رفتم سونو و گفت بقایا داری