2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگم شما الان لک بینی شده ؟ چه رنگیه همون قرمزه تا قهوه ای و قهوه ای خیلیی تیره

سلام من لکه بینیم تقریبا قطع شده و دیگه ترشح تیرس. نمیدونم برم ببینم دکترم چی میگه اگه واژینال بنویسه که واژینال میرم دیگه. ولی فک کنم واژینال بهتره.

سلام من لکه بینیم تقریبا قطع شده و دیگه ترشح تیرس. نمیدونم برم ببینم دکترم چی میگه اگه واژینال بنویس ...

خوب خداروشکر 

ببخشید قبلا چی چه رنگی بود ؟

میشه بی زحمت رفتید سونوگرافی بیاید بگید چی شد ؟

خوب خداروشکر  ببخشید قبلا چی چه رنگی بود ؟ میشه بی زحمت رفتید سونوگرافی بیاید بگید چی شد ؟

باشه عزیزم توهم خبر بده. انشالله دوتامونم کاملا دفع کرده باشیم و مسکلی پیش نیاد

سلام عزیزم من رفتم گفت یه تیکه کوچیک مونده که با پریود بعدیت میاد. تو چی شدی؟  

سلام 

منم روز نهم سقطم فکر کردم خونریزیم بند اومده رفتم سونوگرافی 

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است 

و ضخامت اندو متر دومیلیمتر 

یه دکتر گفت مترژن استفاده کن ،نکردم 

بعد یه دکتر طب سنتی رفتم گفت دهانه رحمت بستس دارو گیاهی گفت پنج روز استفاده کن ممکنه بعد پنج روز به خونریزی بیفتی ،ممکنه هم با پریودیت دفع بشه ،امروز روز سوممه استفاده میکنم