2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست
شاید باید دوره اش کامل بشه خوردنش سونوگرافی شکمی دادید ؟

سونو واژینال رفتم. دکتری که سونو واسم انجام داد گفت اگه با دارو دفع نشه باید کورتاژ کنی خیلی ترسوندم. بعدش که رفتم دکتر، دکتر گفت معمولا بقایایی که زیر 2 سانت و نیمه با قرص دفع میشه یا با پریودی بعدی. ولی این قرص متیلو بهت میدم که به رحمت فشار بیاره دو سه روز بعد باعث دفع می‌شه و خونریزی داری. گفت یک هفته دیگم برو باز سونو که خیالت راحت بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو واژینال رفتم. دکتری که سونو واسم انجام داد گفت اگه با دارو دفع نشه باید کورتاژ کنی خیلی ترسوندم ...

این نه روز بعد سقطم رفتم سونوگرافی شکمی ،فکر کردم خونریزیم تموم شده ،اما تموم نشده بود

ضخامت اندومتر 2میلیمتر 

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است 

نه من ساکو کامل دفع کردم. دیدمش ساکو. از همین لخته های دور جنین یکم بقایا دارم

شما با قرص سقط کردید ؟چند هفته بودید ؟

من تو نه هفته سقط کردم ،جنین تو شش هفته و چهارروز مونده بود ،سی آر ال هفت میلیمتر 

چه شکلی بود از کجا متوجه شدید ؟

شما با قرص سقط کردید ؟چند هفته بودید ؟ من تو نه هفته سقط کردم ،جنین تو شش هفته و چهارروز مونده بود ...

من 6 هفته و 5 روزم بود با قرص میزوپرستول سقط کردم. درد اینا خیلی نداشتم از یه پریودی کمتر درد داشتم ولی حدود 2 ساعت لخته ها بزرگ دفع کردم و با یه کیسه ژله ای. بعدش خونریزیم کمتر شد. 2 روز بعدش وحشتناک رحمم درد گرفتو خونریزی داشتم تا دیروز که یک هفته از سقطم گذشته بود رفتم سونو و گفت بقایا داری

من 6 هفته و 5 روزم بود با قرص میزوپرستول سقط کردم. درد اینا خیلی نداشتم از یه پریودی کمتر درد داشتم ...

من ایست قلبی متوقف شدن رشد بودش 

شما تو پریود هاتون قبل بارداری هم لخته دفع میکردید ؟

من ایست قلبی متوقف شدن رشد بودش  شما تو پریود هاتون قبل بارداری هم لخته دفع میکردید ؟

بله من همیشه قبل بارداریم پریودیام با درد و لخته بود حتی بیشتر از سقط درد داشتم تو پریودیا