2777
2789
عنوان

کیک با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 53 پست

باشه ببخشین ولی چرا گذاشتین تو جعبه ؟ 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
توی ظرف روش باید سلفون بکشم تزیینش خراب میشد.

یه طرف هایی هست مخصوص نگه داری کیک میتونین از اونا هم تهیه کنن 

بازم میگم ببخشین 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همزن برقی ندارم به نظرت خوب میشه  من فقط کیک یزدی بلدم و ساده میپزم  اگه شکلاتی بلدی با ...

بدون همزن هم خوب میشه اتفاقا بیشتر پف میکنه حتما همینجوری که گفتم درست کن خوب میشه . اکه خواستی در آخر هم کمی کشمش بریز داخلش میشه کیک کشمشی .برای مواد تزینش هم همینطوری که گفتم درست کن البته میتونی از شیرینی فروشی ها هم سس شکلاتی بخری راحتتری .کیک شکلاتی هم بعدا برات میفرستم الان وقت ندارم .😘

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
یه طرف هایی هست مخصوص نگه داری کیک میتونین از اونا هم تهیه کنن  بازم میگم ببخشین

عجله داشتم وقت خریدن اون ظرفارو نداشتم ولی حتما تهیه میکنم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
بدون همزن هم خوب میشه اتفاقا بیشتر پف میکنه حتما همینجوری که گفتم درست کن خوب میشه . اکه خواستی در آ ...

خیلی ممنونم عزیزدلم ...😍😙

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
دستورش رو دقیقا همین طوری که میگم درست کنین اول یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان دسته دار شکر و کمی وان ...

با یدونه تخم مرغ کیک پختی.

.اونم به این زیادی و پف داری...ما بایدونه تخم مرغ بیسکوییت میپزیم

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

با یدونه تخم مرغ کیک پختی. .اونم به این زیادی و پف داری...ما بایدونه تخم مرغ بیسکوییت میپزیم

آره درست کن همینجوری میشه من تا الان بار هفتم هست که این کیک رو با یه تخم مرغ درست میکنم.

با یدونه تخم مرغ کیک پختی. .اونم به این زیادی و پف داری...ما بایدونه تخم مرغ بیسکوییت میپزیم

خانوما کیک رو بپذین عکسش رو برا منم بفرسین...هی عکسو نگاه میکنم هی کیکو باورم نمیشه بااین حجم کیک کار یه دونه تخم مرغ باشه...

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

آره درست کن همینجوری میشه من تا الان بار هفتم هست که این کیک رو با یه تخم مرغ درست میکنم.

جالبه...من کم کم به یه کیک بااین اندازه مواد چهارتا تخم مرغ میزنم...اصلا هم بوی تخم مرغ نمیده که بگم زیاد شده