2777
2789
عنوان

کیک با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 53 پست
دستور پخت لطفا

دستورش رو دقیقا همین طوری که میگم درست کنین اول یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان دسته دار شکر و کمی وانیل با همزن خوب هم بزنید . بعد نصف لیوان روغن با یک لیوان ماست داخل مواد اضافه کنید و دوباره با همزن کم هم بزنید و سپس دو لیوان آرد شیرینی پزی با یه قاشق پکیگ پودر با یه قاشق چای خوری جوش شیرین چند بار الک کنید سپس به مواد کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدین بعد از این که خنک شد برش بدین . برای مواد کاکائویی هم دو قاشق کاکائو یه قاشق شکر یه استکان شیر و کمی آرد مخلوط کرده و روی شعله آنقدر هم بزنید تا کمی سفت شود و بعد رو کیک را تزیین کنید .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همین جا بگو عشقم  من منتظ  دستور کیکم آخه😂

دستورش رو فرستادم تو همین صفحه 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
دستورش رو دقیقا همین طوری که میگم درست کنین اول یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان دسته دار شکر و کمی وان ...

جوش شیرین نمیزنم خوب میشه

یه دونه تخم مرغ خدایی بسته ...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
عزیزم این کیک ساده چیه معلومه کیک ساده هست فقط تزئینش یکم جیگولش کرده چرا نیاز دیدی دروغ بگی ؟ 

چه لازمه دروع بگم بخاطر کیک آدم یه کم سلیقه داشته باشه از کیک بیرون هم بهتر مبشه . جعبه هم خودم داشتم گذاشتم تو جعبه

چ خوووبه ..دستورشو دقیق میگی پلیز

عزیزم دستورش رو فرستادم

برای مهمون درست کردید بعد گذاشتید تو جعبه ؟؟

بله

خودت درست کردی گذاشتی تو جعبه مغازه؟😐 ما خریم؟

نیازی به باور کردن شما نیست فقط یه کم سلیقه میخواد همین .

همزن برقی ندارم به نظرت خوب میشه 

من فقط کیک یزدی بلدم و ساده میپزم 

اگه شکلاتی بلدی با خامه برام بعدا بگو ممنونتم 

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
جوش شیرین نمیزنم خوب میشه یه دونه تخم مرغ خدایی بسته ...

آره همون جوری که دستورش رو دادم درست کن مثل همین میشه البته برش و تزیینش سلیقه ای هست.

آره همون جوری که دستورش رو دادم درست کن مثل همین میشه البته برش و تزیینش سلیقه ای هست.

ممنونم عزیزم 

حتما درست میکنم 

چند روزه میخوام کیک بپزم نمیشه 😁

خب بذارین تو ظرف😁

توی ظرف روش باید سلفون بکشم تزیینش خراب میشد.