2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

117 بازدید | 18 پست

شما ناراحت نمیشین اگه یه بچه دیگه دائم یعنی هروقت بچه شماروببینه کتک بزنه یااذیتش کنه ؟

یه هفته پیش پدرشوهرم فوت کرد دیگه همه ما خونه پدرشوهرم بودیم تا دیروز دخترعموی همسرم دقیقا یک سال ازپسرمن بزرگتره به خداتوااین یه هفته مدام پسرمواذیت میکرد وکتکش میزداونم گریه میکردمادرشم هیچی نمی گفت یعنی هیچی گاهی وقتا میخندید منم دیروزدخترشوگرفتم پرت کردم رو زمین داد زدم یه بار دیگه این کار نکن 

الان همسرم میگه ناراحت شدن باید زنگ بزنی عذرخواهی کنی ولی نمیتونم

من ناراحت میشم ولی نباید بچه رو میزدی 

عذرخواهی هم نکن 😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه برا چی عذرخواهی کنی

اصلا

همش ک نمیشه از اسمون بباره یبارم از زمین بباره.تو کار بدی نکردی الان میفهمه باید بچشو جم کنه وگرنه کتک میخوره

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 

نیازی به زنگ زدن نیست. خودتو کوچیک کنی. ولی بچه مردمو نزن شما خودت ازاینکه دوتابچه دعواکردن چقدر ناراحتی؟حالا خودتو بزار جای اون خانم که شما که دقیق جای مادر بچه هایی بچه رو پرت کنی.خب مسلما برخورد بدی میشه .

نباید پرتش میکردی جلو مامانش میگفتی اگه یه بار دیگه پسرمو اذیت کنی خودم میزنمت بعد باهاش برخورد میکر ...

تهدیدش کردم ازهیچی نمیترسه بازم تکرارمیکردیه بارنزدیک بودبچموخفه کنه به خدا

تهدیدش کردم ازهیچی نمیترسه بازم تکرارمیکردیه بارنزدیک بودبچموخفه کنه به خدا

پس خوب کردی، مامانش باید بفهمه که بچشو کنترل کنه نه این که بهش بخنده تا بیشتر پررو بشه

بدم میاد از این تربیت کردناشون

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
آخه مادرش هیچوقت کنترلش نمیکنه

سیاست داشته باش دوست عزیزم‌.بچه رو یه جا تنها گیر بیار بگو اگه بچمو بزنی اذیتش کنی . .... و تهدیدش کن.نه جلو چشم بقیه که هم خودت مقصر بشی هم بچه ات کتک بخوره