2777
2789
عنوان

نرشح لوسیونی !!

2599 بازدید | 29 پست

سلام خانوما..

پنج روز دیگه موعد پریودمه.و ترشح لوسیونی و بدون بو دارم ولی کم هست.

تو حالت عادی اصلا ترشح نداشتم بعد از تخمک گذاریم. امکان داره باردار باشم؟

و گاهی زیر دلم بیشتر سمت راست تیر میکشه چند دقیقه و ول میکنه.

سینه هام خفیف درد دارن.امروز صبح هوا خوب بود پتو روم بودم ولی چند دقیقه لرز کردم.. امکان بارداری هست عایا ؟ 😘😘😘😗😗😗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من روز های اول بارداریم همینطوری بودم این ترشحات و تیر کشیدن رو داشتم اما به جای لرز گر گرفتگی داشتم ...

من پاهام یخن 😐😐😐 یعنی امکان بارداریم هست؟

بخدا دلم میره برا نی نی 😔😚مرسی عزیزم

من پاهام یخن 😐😐😐 یعنی امکان بارداریم هست؟ بخدا دلم میره برا نی نی 😔😚مرسی عزیزم

با اطمینان نمیشه گفت اینا دلیل بارداری هست یا نیست ولی حالت های بارداری من خیلی شبیه حالت شما بود انشالله که بارداری چند روز صبر کن و بی بی چک استفاده کن 

با اطمینان نمیشه گفت اینا دلیل بارداری هست یا نیست ولی حالت های بارداری من خیلی شبیه حالت شما بود ان ...

فداتبشم عزیزم... صبر میکنم تا موعدم بگذره و بعد بی بی میزنمممممم.. خدا کنه مثبت بشه دعا کنید برام .. شد دوسال 😘

منم اوایل بارداریم یخ میزدم انقدر لرز داشتم و فشارم پایین بود دوبار زیر سرم رفتم انشالله به سلامتی و دل خوش بارداری خوبی داشته باشی و یه نینی سالم بیا بقلت

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
منم اوایل بارداریم یخ میزدم انقدر لرز داشتم و فشارم پایین بود دوبار زیر سرم رفتم انشالله به سلامتی و ...

یعنی باردارم؟

اگر بگید یه درصدم امکانش هست میخوام از خوشی بمیرم 😍😍😍واقعااا ممنونتم ک امیدوارم کردی .. 

منم اوایل بارداریم یخ میزدم انقدر لرز داشتم و فشارم پایین بود دوبار زیر سرم رفتم انشالله به سلامتی و ...

انشاا... پسرت سالم سالم بشه جوری ک تا چند وقت باور نکنی 😙

دکتر بهم گفت تا ترشحت بو نده عفونتی در کار نیس.مرسی  😊

جدی میگی؟ منم ترشح دارم اما اصلا بود نداره ولی دکترم یه عالمه پماد و اینا نوشت ترشحمم کمه 

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏