2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن تاجر خشکبار ایران بخاطر ضرری که کرده سر این موضوع سکته کرده. 

ضرر کجا بود صادر میشه عزیزم 

پس ضرر نمیکنن حتی اگه ما نخریم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ما چند ماه قبل عید خریدیم،مناسب هم دراومد پسته کیلویی 130، بادوم هندی 160 و... دم عیدی که دوبرابر شده بود همه چی! 

اما همون پولدار هاش زورشون اومده بود بخرن! 

بعد هرکی میومد خونه ما اینطوری 😳

کاسه بزرگ فقط فندق، پسته، مغزبادوم، بادوم هندی😁

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ضرر کجا بود صادر میشه عزیزم  پس ضرر نمیکنن حتی اگه ما نخریم

اتفاقا نتونسته صادر کنه. و این آجیلا چون نمک و اینا زده شده بهشون که خیلی از کشورا نمیخوان. با بعضیا هم که میونمون خوب نیست. همش برگشت خورده. تو ایرانم نخریدن اون آقا سکته کرده تو کما رفته من شنیدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ما خریدیم اما کم به اندازه مصرف خودمون نمیشه ک عیده و اجیلش

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
والا همه خریده بودن حالا آجیل سالی یه باره مردم اگه راست میگن کمپین نخریدن گوشت و مرغ و پیاز و میوه ...

مردم تابع هيچ كمپيني نيستن عزيزم زحمت نكشيم😐

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞