2777
2789
عنوان

شوهر نادان

812 بازدید | 26 پست

چکارکنم از دست شوهرم هروقت خواهراشو میبینه میشینه تعریف میکنه من واسه زنم چقدر لباس میخرم،چقدرپول میدم بهش،هفته ای چندبار براش از بیرون غذامیخرم،امشب جلوی خواهرشوبردارشوشوهرخواهرش نشسته تعریف خودشو میکنه باهاش دعوام شد بعدرفتنشون،چکارکنم بااین اخلاقش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اومدم بگم همه مردا همینن 

ولی نه خدایی اینا رو نمیگه😂😂😂

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

مردا اخلاقشون همینه دوست دارن کارایی که میکنن رو بزرگ جلوه بدن و همه بدونن شما غصه نخور

ی دختر تیر ماهی          عشق بابایی       پرسپولیسی دو آتیشه     دانشجو         عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی           عاشق فوتسال و پی اس     کلا با بقیه دخترا فرق دارم                   البته عاشق متفاوت بودن هستم         اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم

مثلا میخواد بگه من چیزی برای زنم کم نمیذارم.

بگو نیاز نیست کسی بفهمه ما تو زندگیمون چکار میکنیم و چکار نمیکنیم.چی میخوریم و ...

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
مثلا میخواد بگه من چیزی برای زنم کم نمیذارم. بگو نیاز نیست کسی بفهمه ما تو زندگیمون چکار میکنیم و چ ...

دقیقا همینه آخه یخورده هم زیادش میکنی میگه ماهی یه مانتو براش میخرم 

حالا خوبه مث‌ یکی از کاربرا واس خانواده ش تعریف کنه روزی چند بار موهاشو میکشم با لگد تو شکمش میزنم چ ...

وقتی خانوادشو میبینه نطقش باز میشه جوگیرمیشه باید یه دعوا راه بندازم که حساب کاردستش بیاد اونم چون پیش پدرشوهروجاریم زندگی میکنم نمیشه دندون رو جیگر گذاشتم

بگو نمیخواد امار بدی شاید دلشون بخواد چمیدونم یچوری بگو چشممون میزننا بخدا من ک چشم خوردمواز بس شو ...

دوسم داره ولی خواهراش خیلی میشینن زیرپاش جلومن یجورمیگن پشت من یجوردیگه یادش میدن میگم بااین حرفات راه باز میکنی دخالت کنند به زندگیمون