lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان نی نی یار جان بیا 81 بازدید | 9 پست نی نی یار لطفا تمام تاپیک های منو پاک کن.مررررسی عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/01/09 | 03:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 کسی نیس😒😒😒نی نی یار😢😢😢 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 نی نی یار اینجایی یچی بگو خب😢😢 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 نی-نی-یار1@@نی-نی-یار۱ عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 نی-نی-یار-1@@نی-نی-یار-۱ عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 بلد نیستم تگ کنم هرکه بلده نی نی یارو صدا کنهتوووولوووخووودداااا😭😭😭 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 @نی_نی_یار_1 چیجوری اینکارو میکنی یاد بده گلم😢😢😢😢😢😢 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
بوتیا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 کسی نیس😒😒😒 نی نی یار😢😢😢 عزیزم سلام بوتیا هستم بهتون درخواست دوستی دادم یه سوالی داشتم شرمنده مزاحمت شدم خیلی فکرمو درگیر کرده که مزاحمت شدم
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عزیزم سلام بوتیا هستم بهتون درخواست دوستی دادم یه سوالی داشتم شرمنده مزاحمت شدم خیلی فکرمو درگیر کرد ... قبول کردم بیاگلم...😘😘😘😘 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈