2777
2789
عنوان

نتیجه ی فوضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجام نمیتونم بگم مثلا بفهمین پدر ومادرتون قبلا ازدواج کردن ۲۵ سال پیش وشما نمیدونستین  چه وا ...

ای بابا ،گذشته پدر و مادرته ،هیچ واکنش نشون نده ،چون خودم و همسرم ازدواج مجددیم همیشه این سوال برامون مطرحه که بچه ها چه واکنش،میخوان نشون بدن ،خوب بالاخره هر کسی تو زندگیش یه انتخاب بد داشته و تاوان داده ولی قرارنیست که تا آخر عمر بازخواست بشه که چرا ،اونا با حتی ما تاوان دادیم و تموم شده و به تجربه نافرجام داشتیم و الان داریم زندگی میکنیم و.گذشته ا گذشته رفته پی کارش ،

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
میترسم بچه یکی از والدینم باشم

شایدم بچه هیچکدوم نباشی😐  اصل اینکه که اینا زحمت کشیدن برات، دوستتداشتن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بنظر بچه یکی از والدینه

اهاااان خب مهم شد 

با خانوادت صحبت كن 

به نظرم توي اين سن اگر ازشون بخواي حقيقت رو ميگن 

هر چند از نظر من پدر و مادر واقعي اونايي هستن كه بزرگ ميكنند ،

نهايت ميتوني تست DNA بدي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من جای تو باشم بعد از 25 سال، به کسایی که مثل بچه واقعی شون بزرگم کردن، پشت نمیکنم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!